Colin Farrell

Colin Farrell

Doğum Tarihi

31 Mayıs 1976

Yaş

45


Gelecek Filmler

Voyagers Bilim-Kurgu, Gerilim

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

23 Temmuz 2021
The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.02.2020 1.605.786 TL 68.174
05.04.2019 2.431.505 TL 151.165
16.11.2018 278.228 TL 17.917
17.11.2017 365.704 TL 27.784
18.11.2016 7.694.538 TL 553.027
25.12.2015 338.506 TL 19.958
23.10.2015 1.092.518 TL 77.927
28.11.2014 31.100 TL 2.058
28.02.2014 800.491 TL 64.920
07.02.2014 301.932 TL 22.218
22.03.2013 251.068 TL 19.568
10.08.2012 2.739.572 TL 272.047
23.09.2011 567.214 TL 53.676
12.08.2011 1.236.889 TL 108.221
24.06.2011 30.342 TL 3.598
15.04.2011 178.719 TL 17.042
18.06.2010 353.794 TL 37.868
02.04.2010 357.238 TL 33.792
30.01.2009 327.954 TL 33.354
08.09.2006 1.159.478 TL 142.862
14.04.2006 323.623 TL 40.502
24.02.2006 1.101.701 TL 145.473
26.11.2004 2.730.502 TL 336.096
29.10.2004 66.603 TL 8.751
05.12.2003 716.810 TL 120.587
13.06.2003 506.124 TL 94.552
11.04.2003 1.249.054 TL 222.882
21.03.2003 576.264 TL 129.185
27.09.2002 2.279.597 TL 537.362
07.06.2002 347.488 TL 101.187