Colin Farrell

Colin Farrell

Doğum Tarihi

31 Mayıs 1976

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.07.2022 ₺11.458 201
04.03.2022 ₺36.684.759 1.081.473
23.07.2021 ₺38.512 1.528
14.02.2020 ₺1.608.506 68.242
05.04.2019 ₺2.431.505 151.165
16.11.2018 ₺278.228 17.917
17.11.2017 ₺365.704 27.784
18.11.2016 ₺7.694.538 553.027
25.12.2015 ₺338.506 19.958
23.10.2015 ₺1.092.518 77.927
28.11.2014 ₺31.100 2.058
28.02.2014 ₺800.491 64.920
07.02.2014 ₺301.932 22.218
22.03.2013 ₺251.068 19.568
10.08.2012 ₺2.739.572 272.047
23.09.2011 ₺567.214 53.676
12.08.2011 ₺1.236.889 108.221
24.06.2011 ₺30.342 3.598
15.04.2011 ₺178.719 17.042
18.06.2010 ₺353.794 37.868
02.04.2010 ₺357.238 33.792
30.01.2009 ₺327.954 33.354
08.09.2006 ₺1.159.478 142.862
14.04.2006 ₺323.623 40.502
24.02.2006 ₺1.101.701 145.473
26.11.2004 ₺2.730.502 336.096
29.10.2004 ₺66.603 8.751
05.12.2003 ₺716.810 120.587
13.06.2003 ₺506.124 94.552
11.04.2003 ₺1.249.054 222.882
21.03.2003 ₺576.264 129.185
27.09.2002 ₺2.279.597 537.362
07.06.2002 ₺347.488 101.187