Bahar aylarında IMAX izleyebileceğimiz filmler

4.637 Gösterim
21 Mart 2017 13:45
Bahar aylarında IMAX izleyebileceğimiz filmler

Bahar aylarında IMAX formatında izleyiciyle buluşacak olan ve merakla beklenen yapımları sizler için derledik.


Disney'in yeni uyarlaması Güzel ve Çirkin, dünya genelinde vizyona sağlam bir giriş yaptı. Dünya genelinde, ilk üç gününde yaklaşık $350 milyon hasılat elde eden film, IMAX salonlarda da izleyiciyle buluştu. Bu vesileyle, merakla beklenen filmlerin salonlara uğrayacağı bahar aylarında IMAX olarak izleyebileceğimiz yapımlara bir göz atalım dedik.

Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal ve Rebecca Ferguson gibi isimlerin yanı sıra Hiroyuki Sanada, Olga Dihovichnaya, Ariyon Bakare gibi oyunculardan kurulu uluslararası kadrosuyla dikkat çeken Hayat (Life), Mars'ta tek hücreli bir canlının bulunmasıyla tetiklenen olayları konu ediniyor. Film, hikâyesiyle Alien serisini, görsel olaraksa Gravity filmini hatırlatıyor.

Scarlett Johansson'un başrolünde yer aldığı, ünlü manga serisinden sinemaya uyarlanan Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell), 9. Birlik'in başındaki insan-sayborg hibritin gizemli hikâyesini ele alıyor.

Tam gaz devam eden Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious), oyuncu kadrosuna Charlize Theron ve Helen Mirren gibi iki usta ismi katarak ekibin en zorlu görevlerinden birine odaklanıyor.

2014 yılında büyük sükse yaratan Galaksinin Koruyucuları'nın devam filmi Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Peter Quill, nam-ı diğer Star-Lord ve ekibinin maceralarına devam ediyor.

Kaptan Jack Sparrow'a yeniden hayat veren Johnny Depp'e, Javier Bardem, Orlando Bloom, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites gibi isimlerin eşlik ettiği Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), başı beladan eksik olmayan Jack Sparrow'un şu ana kadar karşılaştığı en dişli düşmanı Kaptan Salazar ile yüzleşmesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.