Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson

Doğum Tarihi

19 Ekim 1983

Yaş

40


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

23 Mayıs 2025

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.03.2024 ₺112.844.361 588.688
14.07.2023 ₺32.576.254 295.068
22.10.2021 ₺18.473.935 627.380
20.08.2021 ₺1.035.795 42.295
22.11.2019 ₺944.551 50.452
14.06.2019 ₺2.736.049 152.980
27.07.2018 ₺9.491.900 645.061
29.12.2017 ₺1.017.693 67.677
17.11.2017 ₺231.666 16.473
24.03.2017 ₺2.394.424 176.137
23.12.2016 ₺327.897 20.478
07.10.2016 ₺1.286.553 97.483
31.07.2015 ₺8.520.107 719.045
25.07.2014 ₺4.432.828 391.073
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.