Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson

Doğum Tarihi

19 Ekim 1983

Yaş

38


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Temmuz 2023
Dune: Part Two Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Ekim 2023

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Haziran 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺16.258.560 616.246
20.08.2021 ₺1.035.795 42.295
22.11.2019 ₺944.551 50.452
14.06.2019 ₺2.736.049 152.980
27.07.2018 ₺9.491.900 645.061
29.12.2017 ₺1.017.693 67.677
17.11.2017 ₺231.666 16.473
24.03.2017 ₺2.394.424 176.137
23.12.2016 ₺327.897 20.478
07.10.2016 ₺1.286.553 97.483
31.07.2015 ₺8.520.107 719.045
25.07.2014 ₺4.432.828 391.073