Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson

Doğum Tarihi

19 Ekim 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021
Mission: Impossible 7 Aksiyon, Macera, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Kasım 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.11.2019 944.551 TL 50.452
14.06.2019 2.736.049 TL 152.980
27.07.2018 9.491.900 TL 645.061
29.12.2017 1.017.693 TL 67.677
17.11.2017 231.666 TL 16.473
24.03.2017 2.394.424 TL 176.137
23.12.2016 327.897 TL 20.478
07.10.2016 1.286.553 TL 97.483
31.07.2015 8.520.107 TL 719.045
25.07.2014 4.432.828 TL 391.073