Orlando Bloom

Orlando Bloom

Doğum Bilgisi

13 Ocak 1977

Yaş

43


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 1.529.857 19.814.542
Suç Şehri 6 Haziran 2014
M3 Film 5.128 58.014
Üç Silahşörler 14 Ekim 2011
Tiglon 122.777 1.292.013
UIP Türkiye 970.114 7.400.884
UIP Türkiye 1.005.052 7.182.112
Elizabethtown 4 Kasım 2005
UIP Türkiye 94.533 782.988
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Truva 14 Mayıs 2004
Warner Bros. Türkiye 1.692.458 10.000.954
Warner Bros. Türkiye 1.252.640 7.489.418
UIP Türkiye 363.504 2.192.835
Warner Bros. Türkiye 1.459.205 6.520.784
Warner Bros. Türkiye 201.540 738.269
Warner Bros. Türkiye 1.759.705 5.902.157