Orlando Bloom

Orlando Bloom

Doğum Tarihi

13 Ocak 1977

Yaş

44


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.05.2017 19.814.542 TL 1.529.857
06.06.2014 58.014 TL 5.128
14.10.2011 1.292.013 TL 122.777
25.05.2007 7.400.884 TL 970.114
14.07.2006 7.182.112 TL 1.005.052
04.11.2005 782.988 TL 94.533
06.05.2005 4.170.475 TL 653.055
14.05.2004 10.000.954 TL 1.692.458
19.12.2003 7.489.418 TL 1.252.640
31.10.2003 2.192.835 TL 363.504
20.12.2002 6.520.784 TL 1.459.205
01.03.2002 738.269 TL 201.540
21.12.2001 5.902.157 TL 1.759.705

Diğer Filmleri