Javier Bardem

Javier Bardem


Gelecek Filmler

Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.03.2019 383.532 TL 31.593
20.07.2018 914.698 TL 60.262
29.09.2017 1.129.008 TL 80.138
26.05.2017 19.814.542 TL 1.529.857
05.05.2017 266.055 TL 18.759
20.03.2015 236.415 TL 16.333
29.11.2013 1.025.740 TL 84.401
08.03.2013 270.640 TL 22.751
02.11.2012 7.048.125 TL 635.649
28.01.2011 791.392 TL 66.677
08.10.2010 2.715.672 TL 237.405
09.01.2009 1.480.702 TL 146.297
07.03.2008 298.540 TL 31.947
07.03.2008 689.970 TL 78.816
14.09.2007 281.578 TL 29.447
24.06.2005 53.239 TL 6.878
11.02.2005 447.120 TL 65.853
14.11.2003 53.431 TL 11.573
07.05.1999 29.992 TL 23.231
19.05.1995 - -
06.05.1994 - -
03.09.1993 - -