Javier Bardem

Javier Bardem


Gelecek Filmler

Dune 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Herkes Biliyor 8 Mart 2019
Başka Sinema 31.593 383.532
Pablo Escobar'ı Sevmek 20 Temmuz 2018
TME Films 60.262 914.698
anne! 29 Eylül 2017
UIP 80.138 1.129.008
UIP 1.529.857 19.814.542
TME Films 18.759 266.055
The Gunman 20 Mart 2015
Chantier 16.333 236.415
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Aşkın İzleri 8 Mart 2013
Tiglon 22.751 270.640
Skyfall 2 Kasım 2012
Warner Bros. 635.649 7.048.125
Biutiful 28 Ocak 2011
Chantier 66.677 791.392
Ye Dua Et Sev 8 Ekim 2010
Warner Bros. 237.405 2.715.672
Tiglon 146.297 1.480.702
UIP 31.947 298.540
UIP 78.816 689.970
Goya'nın Hayaletleri 14 Eylül 2007
Chantier 29.447 281.578
Karanlıktan Önce 24 Haziran 2005
35 Milim 6.878 53.239
İçimdeki Deniz 11 Şubat 2005
Chantier 65.853 447.120
Güneşli Pazartesiler 14 Kasım 2003
Chantier 11.573 53.431
Çıplak Ten 7 Mayıs 1999
Özen Film 23.231 29.992
Altın Toplar 19 Mayıs 1995
Film Pop - -
Jamon Jamon 6 Mayıs 1994
Film Pop - -
Lulu 3 Eylül 1993
Film Pop - -