Javier Bardem

Javier Bardem

Doğum Tarihi

1 Mart 1969

Yaş

53


Gelecek Filmler

Dune: Part Two Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Kasım 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺16.258.560 616.246
08.03.2019 ₺383.532 31.593
20.07.2018 ₺914.698 60.262
29.09.2017 ₺1.129.008 80.138
26.05.2017 ₺19.814.542 1.529.857
05.05.2017 ₺266.055 18.759
20.03.2015 ₺236.415 16.333
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
08.03.2013 ₺270.640 22.751
02.11.2012 ₺7.048.125 635.649
28.01.2011 ₺791.392 66.677
08.10.2010 ₺2.715.672 237.405
09.01.2009 ₺1.480.702 146.297
07.03.2008 ₺298.540 31.947
07.03.2008 ₺689.970 78.816
14.09.2007 ₺281.578 29.447
24.06.2005 ₺53.239 6.878
11.02.2005 ₺447.120 65.853
14.11.2003 ₺53.431 11.573
07.05.1999 ₺29.992 23.231
19.05.1995 - -
06.05.1994 - -
03.09.1993 - -