Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

Doğum Tarihi

19 Aralık 1980

Yaş

41


Gelecek Filmler

Ambulans Aksiyon, Dram, Gerilim

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.07.2019 ₺17.351.420 942.651
08.02.2019 ₺62.563 4.364
04.01.2019 ₺197.321 12.252
22.12.2017 ₺52.680 4.265
24.03.2017 ₺2.394.424 176.137
09.12.2016 ₺469.210 30.311
08.04.2016 ₺384.193 27.961
18.09.2015 ₺2.475.240 167.420
07.08.2015 ₺790.113 64.009
28.11.2014 ₺248.472 16.152
16.05.2014 ₺75.147 6.464
21.09.2012 ₺189.158 16.340
08.04.2011 ₺1.846.729 185.265
14.01.2011 ₺1.294.299 109.121
21.05.2010 ₺4.933.804 547.200
04.01.2008 ₺329.645 37.626
18.05.2007 ₺434.868 47.954
24.03.2006 ₺507.055 60.438
10.02.2006 ₺181.942 24.046
03.02.2006 ₺479.686 55.874
28.05.2004 ₺3.926.757 657.350
13.06.2003 ₺170.070 35.185
17.01.2003 - -
07.01.2000 ₺41.781 18.994
04.03.1994 - -