Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 942.651 17.351.420
Sisters Biraderler 8 Şubat 2019
Chantier 4.364 62.563
Yangın Yeri 4 Ocak 2019
Bir Film 12.252 197.321
Pes Etme 22 Aralık 2017
TME Films 4.265 52.680
Hayat 24 Mart 2017
Warner Bros. 176.137 2.394.424
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP 30.311 469.210
Yeniden Başla 8 Nisan 2016
Bir Film 27.961 384.193
Everest 18 Eylül 2015
UIP 167.420 2.475.240
Son Şans 7 Ağustos 2015
CGV Mars D. 64.009 790.113
Gece Vurgunu 28 Kasım 2014
CGV Mars D. 16.152 248.472
Düşman 16 Mayıs 2014
Bir Film 6.464 75.147
Tehlikeli Takip 21 Eylül 2012
Pinema 16.340 189.158
Yaşam Şifresi 8 Nisan 2011
Tiglon 185.265 1.846.729
Aşk Sarhoşu 14 Ocak 2011
Tiglon 109.121 1.294.299
UIP 547.200 4.933.804
Yargısız İnfaz 4 Ocak 2008
Best Line 37.626 329.645
Zodiac 18 Mayıs 2007
Warner Bros. 47.954 434.868
Brokeback Dağı 24 Mart 2006
Warner Bros. 60.438 507.055
Jarhead 10 Şubat 2006
UIP 24.046 181.942
Kanıt 3 Şubat 2006
UIP 55.874 479.686
Yarından Sonra 28 Mayıs 2004
Özen Film 657.350 3.926.757
Karanlık Yolculuk 13 Haziran 2003
Bir Film 35.185 170.070
Ay Işığında 17 Ocak 2003
A&P Filmcilik - -
Ekim Düşü 7 Ocak 2000
UIP 18.994 41.781
Tehlikeli Bir Kadın 4 Mart 1994
Standard Film - -