Helen Mirren

Helen Mirren


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Anna 20 Haziran 2019
Bir Film 105.611 1.782.585
UIP 56.836 845.521
Karavan 29 Haziran 2018
Filmartı 6.212 71.649
Winchester Gizemli Ev 20 Nisan 2018
Pinema 14.880 208.192
Hızlı ve Öfkeli 8 13 Nisan 2017
UIP 2.656.286 31.761.048
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. 69.727 973.154
Ölüm Emri 8 Nisan 2016
TME Films 11.663 156.922
Altınlı Kadın 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 13.520 215.614
Aşk Tarifi 26 Eylül 2014
Pinema 17.838 281.034
Red 2 2 Ağustos 2013
Tiglon 131.531 1.371.212
Hitchcock 29 Mart 2013
Tiglon 14.548 160.362
Red 15 Ekim 2010
Tiglon 219.730 2.227.861
Devlet Oyunları 17 Nisan 2009
UIP 70.161 698.923
Mürekkep Yürek 23 Ocak 2009
Medyavizyon 168.687 1.456.059
Kraliçe 23 Şubat 2007
Bir Film 59.395 569.218
Tehdit 12 Kasım 2004
Özen Film 19.058 143.475
Takvim Kızları 21 Mayıs 2004
UIP 8.066 51.518
Öğretmen 31 Aralık 1999
UIP 79.254 142.868
Özel İlgi 3 Eylül 1999
Özen Film 6.987 11.083
İFA - -
Yabancı Kucak 8 Mayıs 1992
Standard Film - -
Özgürlük Uğruna 23 Ağustos 1991
Met Film - -
Cal 23 Mart 1990
Met Film - -