Helen Mirren

Helen Mirren


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.06.2019 1.782.585 TL 105.611
02.11.2018 845.521 TL 56.836
29.06.2018 71.649 TL 6.212
20.04.2018 208.192 TL 14.880
13.04.2017 31.761.048 TL 2.656.286
23.12.2016 973.154 TL 69.727
08.04.2016 156.922 TL 11.663
10.04.2015 215.614 TL 13.520
26.09.2014 281.034 TL 17.838
02.08.2013 1.371.212 TL 131.531
29.03.2013 160.362 TL 14.548
15.10.2010 2.227.861 TL 219.730
17.04.2009 698.923 TL 70.161
23.01.2009 1.456.059 TL 168.687
23.02.2007 569.218 TL 59.395
12.11.2004 143.475 TL 19.058
21.05.2004 51.518 TL 8.066
31.12.1999 142.868 TL 79.254
03.09.1999 11.083 TL 6.987
03.11.1995 - -
08.05.1992 - -
23.08.1991 - -
23.03.1990 - -

Diğer Filmleri