David O. Russell'ın zengin kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi Amsterdam'dan fragman yayınlandı

4.085 Gösterim
7 Temmuz 2022 13:32
David O. Russell'ın zengin kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi Amsterdam'dan fragman yayınlandı

David O. Russell'ın 7 yıl aradan sonra çektiği ilk film olan Amsterdam'dan fragman yayınlandı. Kadrosunda Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı film, 4 Kasım'da ülkemizde gösterime girecek.


Başrolünde Jennifer Lawrence'ın yer aldığı 2015 yapımı Joy'dan bu yana film yönetmeyen David O. Russell'ın geri dönüş filmi Amsterdam'dan ilk fragman yayınlandı.

 

Bir araya gelen iki eski asker ile bir hemşirenin, kendilerini bir anda birtakım suç zincirinin ortasında bulmasıyla gelişen olayları konu edinen ve gerçek olaylardan uyarlanan Amsterdam, birçok David O. Russell filminde olduğu gibi geniş ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington'ın başrollerini paylaştığı filmde, üçlüye Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Zoe Saldana, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Mike Myers, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts ve Chris Rock gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor. Russell'ın senaryosunu da kaleme aldığı Amsterdam, 4 Kasım'da ülkemizde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.