Zoe Saldana

Zoe Saldana


Gelecek Filmler

Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Aralık 2024
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2026

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dev Avcısı 27 Temmuz 2018
Bir Film 15.714 195.585
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
UIP Türkiye 385.357 5.367.216
Gecenin Kanunu 3 Şubat 2017
Warner Bros. Türkiye 20.536 308.500
Star Trek Sonsuzluk 26 Ağustos 2016
UIP Türkiye 140.539 1.948.405
Hayat Kitabı 5 Haziran 2015
TME Films 63.226 691.477
Galaksinin Koruyucuları 1 Ağustos 2014
UIP Türkiye 346.390 4.142.744
Kardeşim İçin 6 Haziran 2014
Pinema 2.464 29.066
Kan Bağları 30 Mayıs 2014
Warner Bros. Türkiye 7.586 90.592
UIP Türkiye 124.250 1.554.190
Çalıntı Hayat 7 Aralık 2012
Pinema 26.560 325.059
UIP Türkiye 61.773 623.294
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Star Trek 8 Mayıs 2009
UIP Türkiye 83.961 804.608
Bakış Açısı 4 Nisan 2008
Warner Bros. Türkiye 154.458 1.332.297
Dönüm Noktası (2002) 24 Mayıs 2002
Özen Film 32.755 109.877
Herkes Onu İster 25 Mayıs 2001
UIP Türkiye 37.043 94.476