Andrea Riseborough

Andrea Riseborough

Doğum Bilgisi

20 Kasım 1981

Yaş

38


Gelecek Filmler

Louis Wain Biyografi, Dram, Tarihi

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

11 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Garez 21 Şubat 2020
TME Films 20.975 369.596
Stalin'in Ölümü 16 Mart 2018
Başka Sinema 12.472 120.164
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP Türkiye 30.311 469.210
TME Films 79.884 1.087.686
Sanal Hayatlar 26 Temmuz 2013
PinemArt 2.741 33.772
Oblivion 12 Nisan 2013
UIP Türkiye 390.380 4.190.915
Gölgede Dans 5 Ekim 2012
Tiglon 3.792 38.533
Kadının Fendi 24 Haziran 2011
M3 Film 3.402 31.222