Alessandro Nivola

Alessandro Nivola


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Mart 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
A Most Violent Year 10 Temmuz 2015
Pinema 1.749 27.026
M3 Film 11.698 149.289
Düzenbaz 17 Ocak 2014
Chantier 126.738 1.840.705
Bir Hayalimiz Vardı 6 Eylül 2013
Tiglon 3.006 31.374
Coco Chanel'den Önce 6 Kasım 2009
Chantier 22.843 274.310
Göz (2008) 29 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 117.928 873.122
Gol! 7 Ekim 2005
UIP Türkiye 34.416 271.101
Tehdit 12 Kasım 2004
Özen Film 19.058 143.475
Jurassic Park 3 24 Ağustos 2001
UIP Türkiye 228.753 668.912
Yüzyüze 21 Kasım 1997
UIP Türkiye 457.480 249.146