Michael Shannon

Michael Shannon

Doğum Tarihi

7 Ağustos 1974

Yaş

47


Gelecek Filmler

Suikast Treni Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Ağustos 2022
Amsterdam Dram, Tarihi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Kasım 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 ₺1.198.199 56.987
13.09.2019 ₺3.146.613 169.553
30.03.2018 ₺185.518 13.724
16.02.2018 ₺1.233.246 99.769
12.05.2017 ₺15.734 2.513
09.12.2016 ₺469.210 30.311
01.07.2016 ₺112.845 8.265
25.03.2016 ₺19.433.719 1.462.002
04.12.2015 ₺33.724 2.581
11.09.2015 ₺261.276 18.983
14.06.2013 ₺3.657.857 314.007
16.03.2012 ₺100.098 9.123
27.02.2009 ₺781.870 83.452
15.02.2008 ₺63.587 8.093
01.06.2007 ₺291.795 40.545
29.09.2006 ₺606.756 68.710
03.10.2003 ₺630.297 109.385
14.02.2003 ₺1.272.931 267.617
28.06.2002 ₺257.935 74.752
25.01.2002 ₺1.814.437 494.547
08.06.2001 ₺1.754.324 661.075