Michael Shannon

Michael Shannon

Doğum Tarihi

7 Ağustos 1974

Yaş

47


Gelecek Filmler

Bullet Train Aksiyon

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

8 Nisan 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 1.198.199 TL 56.987
13.09.2019 3.146.613 TL 169.553
30.03.2018 185.518 TL 13.724
16.02.2018 1.233.246 TL 99.769
12.05.2017 15.734 TL 2.513
09.12.2016 469.210 TL 30.311
01.07.2016 112.845 TL 8.265
25.03.2016 19.433.719 TL 1.462.002
04.12.2015 33.724 TL 2.581
11.09.2015 261.276 TL 18.983
14.06.2013 3.657.857 TL 314.007
16.03.2012 100.098 TL 9.123
27.02.2009 781.870 TL 83.452
15.02.2008 63.587 TL 8.093
01.06.2007 291.795 TL 40.545
29.09.2006 606.756 TL 68.710
03.10.2003 630.297 TL 109.385
14.02.2003 1.272.931 TL 267.617
28.06.2002 257.935 TL 74.752
25.01.2002 1.814.437 TL 494.547
08.06.2001 1.754.324 TL 661.075