Michael Shannon

Michael Shannon

Doğum Bilgisi

7 Ağustos 1974

Yaş

46


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bıçaklar Çekildi 10 Ocak 2020
CGV Mars D. 56.987 1.198.199
Elektrik Savaşları 13 Eylül 2019
Bir Film 169.553 3.146.613
12 Savaşçı 30 Mart 2018
TME Films 13.724 185.518
Suyun Sesi 16 Şubat 2018
TME Films 99.769 1.233.246
Tuz ve Ateş 12 Mayıs 2017
Filmartı 2.513 15.734
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP Türkiye 30.311 469.210
Midnight Special 1 Temmuz 2016
Chantier 8.265 112.845
Warner Bros. Türkiye 1.462.002 19.433.719
Aşka Özgürlük 4 Aralık 2015
Bir Film 2.581 33.724
Pinema 18.983 261.276
Man of Steel 14 Haziran 2013
Warner Bros. Türkiye 314.007 3.657.857
Sığınak 16 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 9.123 100.098
Hayallerin Peşinde 27 Şubat 2009
UIP Türkiye 83.452 781.870
Şeytan Duymadan Önce 15 Şubat 2008
Bir Film 8.093 63.587
Böcek (2007) 1 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 40.545 291.795
Dünya Ticaret Merkezi 29 Eylül 2006
UIP Türkiye 68.710 606.756
Çılgın İkili 2 3 Ekim 2003
Warner Bros. Türkiye 109.385 630.297
8 Mil 14 Şubat 2003
UIP Türkiye 267.617 1.272.931
Büyük Günahlar 28 Haziran 2002
Özen Film 74.752 257.935
Vanilla Sky 25 Ocak 2002
UIP Türkiye 494.547 1.814.437
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP Türkiye 661.075 1.754.324