Matthias Schoenaerts

Matthias Schoenaerts

Doğum Bilgisi

8 Aralık 1977

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kursk 29 Mart 2019
CGV Mars D. 8.622 116.375
Kızıl Serçe 2 Mart 2018
TME Films 195.023 2.876.240
Sen Benimsin 3 Haziran 2016
Bir Film 5.962 86.529
Danimarkalı Kız 12 Şubat 2016
UIP Türkiye 29.811 504.816
Küçük Karmaşa 12 Haziran 2015
TME Films 3.516 49.758
Aşk Uğruna 15 Mayıs 2015
Bir Film 8.826 107.517
TME Films 5.155 74.587
Daire 10 Nisan 2015
Chantier 23.854 317.918
Kirli Para 7 Kasım 2014
TME Films 7.331 98.301
Kan Bağları 30 Mayıs 2014
Warner Bros. Türkiye 7.586 90.592
Pas ve Kemik 3 Mayıs 2013
PinemArt 14.684 172.985
Kara Kitap 13 Nisan 2007
Özen Film 26.595 214.095