Tom Holland ve Zendaya'lı Spider-Man 3'den ilk görseller!

3.267 Gösterim
24 Şubat 2021 12:55
Tom Holland ve Zendaya'lı Spider-Man 3'den ilk görseller!

Spider-Man filmlerinin oyuncuları Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon, kişisel sosyal medya hesaplarından hazırlıkları süren Spider-Man 3'den ilk görselleri paylaştı.


Spider-Man: Homecoming ile başlayan yeni Spider-Man serisinin başrol oyuncuları Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon, geçtiğimiz sonbaharda çekimlerine başlanan serinin üçüncü filminden ilk görselleri kişisel Instagram hesaplarından paylaştı. Oyuncular, filmden görsellerin yanı sıra üçüncü filmin henüz belli olmayan ismiyle ilgili mizahi bir şekilde farklı alternatif adlar içeren görseller de paylaştılar.

 

Homecoming ve Far From Home'da olduğu gibi yönetmen koltuğunda Jon Watts'ın yer aldığı üçüncü Spider-Man filminin, 17 Aralık 2021'de gösterime girmesi planlanıyor. Daha önce filmde, Doctor Strange'e hayat veren Benedict Cumberbatch'in yanı sıra eski Spider-Man serilerinde sırasıyla kötü karakterler Electro ve Dr. Octopus'u canlandıran Jamie Foxx ve Alfred Molina'nın da yer alacağı açıklanmış, hatta önceki serilerden Andrew Garfield, Emma Stone, Tobey Maguire, Kirsten Dunst gibi isimlerin de filme dahil edilmek istendiği belirtilmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.