Tobey Maguire

Tobey Maguire


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şah Mat 2 Ekim 2015
TME Films 10.026 165.403
Muhteşem Gatsby 17 Mayıs 2013
Warner Bros. Türkiye 121.586 1.573.393
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. Türkiye 737.889 5.671.787
Örümcek-Adam 2 2 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 752.585 4.408.698
Zafer Yolu 13 Şubat 2004
UIP Türkiye 47.582 350.162
Örümcek-Adam 14 Haziran 2002
Warner Bros. Türkiye 630.290 2.286.699
Kediler ve Köpekler 17 Ağustos 2001
Warner Bros. Türkiye 213.347 576.868
Özen Film 20.312 33.168
UIP Türkiye 92.416 214.326
Yaşamın Renkleri 4 Haziran 1999
Warner Bros. Türkiye 33.436 46.632
Yaramaz Harry 8 Mayıs 1998
Umut Sanat 41.336 33.666
Buz Fırtınası 27 Şubat 1998
Umut Sanat 27.298 18.444
Bu Çocuğun Hayatı 17 Eylül 1993
Avşar Film - -