Alfred Molina

Alfred Molina


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölü Adam 12 Temmuz 2019
Filmartı 8.529 105.287
Küçük Adamlar 9 Eylül 2016
M3 Film 1.727 21.841
Aşk Vizesi 22 Mayıs 2015
Pinema 8.374 101.048
Kaçış (2011) 30 Aralık 2011
UIP Türkiye 67.329 670.831
Sihirbazın Çırağı 16 Temmuz 2010
UIP Türkiye 314.188 2.780.227
UIP Türkiye 547.200 4.933.804
Aşk Dersi 19 Şubat 2010
Tiglon 33.191 302.056
Pembe Panter 2 17 Nisan 2009
Warner Bros. Türkiye 53.028 492.831
Sahtekar 22 Haziran 2007
UIP Türkiye 44.288 384.427
Da Vinci Şifresi 19 Mayıs 2006
Warner Bros. Türkiye 1.028.928 7.466.333
Örümcek-Adam 2 2 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 752.585 4.408.698
Kimlik 15 Ağustos 2003
Warner Bros. Türkiye 167.934 912.836
Frida 28 Mart 2003
UIP Türkiye 85.316 528.063
Kurşun Yağmuru 5 Temmuz 2002
UIP Türkiye 18.184 67.367
Çikolata 16 Mart 2001
UIP Türkiye 237.478 724.102
Manolya 31 Mart 2000
Warner Bros. Türkiye 77.472 172.297
Anne Karanina 19 Eylül 1997
Warner Bros. Türkiye - -
İlk Günah 10 Mayıs 1996
UIP Türkiye - -
Maverick 19 Ağustos 1994
Warner Bros. Türkiye - -