Spider-Man çoklu evreni: Andrew Garfield, Tobey Maguire, gibi isimler Tom Holland'lı Spider-Man 3'ye katılıyor

5.772 Gösterim
9 Aralık 2020 13:22
Spider-Man çoklu evreni: Andrew Garfield, Tobey Maguire, gibi isimler Tom Holland'lı Spider-Man 3'ye katılıyor

Marvel, Spider-Man çoklu evreniyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce Örümcek-Adam'a hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın yanı sıra önceki Spider-Man filmlerinde yer almış Kirsten Dunst, Alfred Molina, Emma Stone gibi isimlerin de Tom Holland'lı Spider-Man 3'de yer alacağı belirtiliyor.


Marvel, iki sene önce Sony'nin yılın en iyi yapımları gösterilen animasyonu filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün izinden giderek, Marvel Sinematik Evreni içerisinde Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı üçüncü Spider-Man filmiyle sinemada yer almış tüm Örümcek-Adam evrenlerini bir araya getirecek bir hikâyeyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Ekim ayında Jamie Foxx'un Amazing Spider-Man 2'da hayat verdiği Electro karakterine yeniden hayat vereceği açıklanan filme, dün itibarıyla Sam Raimi'nin yönettiği Spider-Man 2'da Dr. Octopus'a hayat veren Alfred Molina'nın dahil olduğu açıklanmıştı. Akabinde Collider'ın haberinde, Marvel,'ın önceki Spider-Man filmlerinin yıldızları Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield ve Emma Stone gibi isimleri de filme dahil etmeyi planladığı açıklandı.

 

Marvel Sinematik Evreni'nin Doctor Strange'i Benedict Cumberbatch'in Spider-Man 3'ye dahil olacağını açıklanmasıyla ortaya atılan "Örümcek-Adam için bir çoklu evren mi yaratılıyor" teorileri, en azından temelde haklı çıkmışa benziyor. Merakla beklenen Spider-Man 3'nin 17 Aralık 2021 tarihinde gösterimde olması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.