Tom Holland

Tom Holland

Doğum Tarihi

1 Haziran 1996

Yaş

25


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.02.2022 ₺13.953.139 447.171
28.01.2022 ₺757.536 26.551
17.12.2021 ₺73.179.729 2.811.424
13.09.2019 ₺3.146.613 169.553
05.07.2019 ₺17.351.420 942.651
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
07.07.2017 ₺9.150.038 707.320
21.04.2017 ₺159.354 11.092
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
01.01.2016 ₺681.409 45.778
16.05.2014 ₺34.260 3.223
28.12.2012 ₺479.635 42.020

Diğer Filmleri