Tom Holland

Tom Holland

Doğum Bilgisi

1 Haziran 1996

Yaş

24


Gelecek Filmler

Chaos Walking Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

22 Ocak 2021
Uncharted Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Temmuz 2021

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Aralık 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Elektrik Savaşları 13 Eylül 2019
Bir Film 169.553 3.146.613
Warner Bros. Türkiye 942.651 17.351.420
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP Türkiye 2.480.284 44.824.606
UIP Türkiye 1.909.967 27.311.663
Warner Bros. Türkiye 707.320 9.150.038
Kayıp Şehir Z 21 Nisan 2017
Chantier 11.092 159.354
UIP Türkiye 1.165.583 14.760.714
Denizin Ortasında 1 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 45.778 681.409
Seninle Yaşıyorum 16 Mayıs 2014
M3 Film 3.223 34.260
Kıyamet Günü 28 Aralık 2012
Tiglon 42.020 479.635