Tom Holland

Tom Holland

Doğum Tarihi

1 Haziran 1996

Yaş

25


Gelecek Filmler

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Aralık 2021
Kaos Yürüyüşü Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

31 Aralık 2021
Uncharted Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.09.2019 ₺3.146.613 169.553
05.07.2019 ₺17.351.420 942.651
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
07.07.2017 ₺9.150.038 707.320
21.04.2017 ₺159.354 11.092
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
01.01.2016 ₺681.409 45.778
16.05.2014 ₺34.260 3.223
28.12.2012 ₺479.635 42.020

Diğer Filmleri