Emma Stone

Emma Stone

Doğum Tarihi

6 Kasım 1988

Yaş

32


Gelecek Filmler

Cruella Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.02.2019 863.699 TL 47.732
30.12.2016 4.426.673 TL 293.682
09.10.2015 346.662 TL 22.720
27.02.2015 1.087.686 TL 79.884
10.10.2014 408.995 TL 25.006
25.04.2014 7.663.076 TL 652.628
01.03.2013 759.539 TL 62.177
01.02.2013 154.115 TL 11.597
06.07.2012 5.342.761 TL 496.894
10.02.2012 89.442 TL 7.659
07.10.2011 1.063.334 TL 101.156
23.09.2011 1.204.059 TL 114.456
25.12.2009 98.987 TL 10.286
24.07.2009 1.065.354 TL 120.946
09.11.2007 478.306 TL 55.327