Emma Stone

Emma Stone

Doğum Tarihi

6 Kasım 1988

Yaş

35


Gelecek Filmler

Merhamet Hikayeleri Dram, Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Temmuz 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.02.2024 ₺36.685.732 213.487
02.07.2021 ₺821.682 34.624
08.02.2019 ₺863.699 47.732
30.12.2016 ₺4.543.520 298.483
09.10.2015 ₺346.662 22.720
27.02.2015 ₺1.087.686 79.884
10.10.2014 ₺408.995 25.006
25.04.2014 ₺7.663.076 652.628
01.03.2013 ₺759.539 62.177
01.02.2013 ₺154.115 11.597
06.07.2012 ₺5.342.761 496.894
10.02.2012 ₺89.442 7.659
07.10.2011 ₺1.063.334 101.156
23.09.2011 ₺1.204.059 114.456
25.12.2009 ₺98.987 10.286
24.07.2009 ₺1.065.354 120.946
09.11.2007 ₺478.306 55.327
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.