Emma Stone

Emma Stone

Doğum Bilgisi

6 Kasım 1988

Yaş

31


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sarayın Gözdesi 8 Şubat 2019
TME Films 47.732 863.699
Aşıklar Şehri 30 Aralık 2016
TME Films 293.253 4.421.832
Mantıksız Adam 9 Ekim 2015
Bir Film 22.720 346.662
TME Films 79.884 1.087.686
Sihirli Ay Işığı 10 Ekim 2014
Pinema 25.006 408.995
Warner Bros. 652.628 7.663.076
Suç Çetesi 1 Mart 2013
Warner Bros. 62.177 759.539
Çatlak Film 1 Şubat 2013
Pinema 11.597 154.115
Warner Bros. 496.894 5.342.761
Duyguların Rengi 10 Şubat 2012
UIP 7.659 89.442
Warner Bros. 101.156 1.063.334
Arkadaştan Öte 23 Eylül 2011
Warner Bros. 114.456 1.204.059
Zombieland 25 Aralık 2009
Warner Bros. 10.286 98.987
Hayalet Sevgililerim 24 Temmuz 2009
Warner Bros. 120.946 1.065.354
Çok Fena 9 Kasım 2007
Warner Bros. 55.327 478.306