Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler

7.518 Gösterim
31 Ocak 2019 12:28
Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler

2019'un ilk ayını geride bırakırken başta Organize İşler Sazan Sarmalı olmak üzere bir süredir vizyon tarihi beklenen filmler artık netlik kazanarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yerli filmler takviminin hareketlilik kazanmaya başladığı Şubat ayında şu an için 11 yeni filmin vizyona girmesi planlanıyor.


01 Şubat 2019

Organize İşler'in üzeriden geçen 12 yıldan sonra Yılmaz Erdoğan'ın yeniden yönetmen ve senaristliğini üstlendiği bu devam filmi Asım Noyan ve ekibinin büyük değişiklikler olmamış hayatlarında kendi düzenlerini devam ettirmelerini konu ediniyor. Erdoğan'ın yanı sıra filmin kadrosunda Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu ve Bensu Soral gibi isimler yer alıyor.

08 Şubat 2019

Cem Davran'ın başrolünde yer aldığı Babamın Kemikleri, erken yaşta köyünü terk eden Ömer'in yıllar sonra annesinin son isteğini yerine getirmek için köyüne dönüşünü konu ediniyor. Özkan Çelik'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Goncagül Sunar, Tanju Tuncel ve Ömer Aydede gibi isimler yer alıyor.

Muammer Koçak ve Serdar Gözelekli yönetmenliğindeki New York in New York, bir kaza sonrası yolları kesişen Dilber, Dylan ve Mürtüz hikâyesini konu ediniyor. Filmin kadrosunda Rafael Cemo Çetin, Mine Kılıç ve Ahmet Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

Onur Aldoğan yönetmenliğindeki Sir-Ayet, psikolojik sorunlar yaşayan annesi Hicran'ı üç arkadaşıyla birlikte ziyaret etmeye giden Gizem'i ve annesini odağına alırken filmin kadrosunda Demet Oran, Aydan Akboğa ve Sinan Taşkan gibi isimler bulunuyor.

15 Şubat 2019

Ömer Faruk Yardımcı'nın yönettiği Döndüm Ben, evliliğini bitirme planları yapan Cenk'in, eşi Melda'nın çocuk sahibi olmak istediğini açıklamasından sonra bu durumdan kurtulabilmek için arkadaşı Samet'e danışmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Özgür Bakar yönetmenliğindeki serinin üçüncü filminin kadrosunda Gökhan Yıkılkan, Ulaş Torun, Ali Sürmeli, Yıldırım Memişoğlu ve Mahmut Tuncer gibi isimler yer alıyor.

22 Şubat 2019

R. Engin Tutuş ve Erdal Tutuş'un yönetmen koltuğunu paylaştığı korku türündeki Musabbar'ın kadrosunda Mahmut Kemal SarıaltunCemre Cansaatçı ve Reza Mollazade gibi isimler yer alıyor.

Tezini bitirmeye çalışan Gaye'nin Narin adlı psikolojik sorunları olan bir gençle yaptığı görüşmelerin akabinde kaybolmasını konu edinen Tez: 13. Gece'nin yönetmenliğini Taylan Işıklar üstleniyor.

Damla Sönmez ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı; 71. Locarno Film Festivali FIPRESCI Ödülü'ne layık görülen Sibel, babası ve kız kardeşiyle beraber Karadeniz'de yaşayan ve yalnızca ıslıkla iletişim kurabilen Sibel'in hikâyesini konu ediniyor.

Kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu edinen Yarı Yol'un yönetmenliğini Mehmet Ali Gündoğdu üstleniyor.

Şahan Gökbakar'ın 2008 yılında başladığı maceranın 6. filmi, Gökbakar'ın hayat verdiği Recep İvedik karakterinin bu kez Afrika'da safariye çıkmasını konu ediniyor. Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini Togan Gökbakar üstleniyor.

 

*Recep İvedik 6 için planlanan şu anki vizyon tarihi belirsiz olsa da filmin yeni tarihi için hâlâ dağıtımcısından açıklama bekleniyor. Fakat serinin önceki filmlerini göz önünde bulundurduğumuzda bu devam filminin 15 Şubat ya da 22 Şubat tarihinde seyirciyle buluşmasının olası olduğunu düşünüyoruz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.