Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar

Doğum Bilgisi

22 Ekim 1980

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Zengo 6 Mart 2020
CJ Entertainment Turkey 175.931 3.009.924
Recep İvedik 6 8 Kasım 2019
CJ Entertainment Turkey 3.986.620 67.716.572
Kayhan 9 Şubat 2018
CGV Mars D. 602.084 7.120.385
Recep İvedik 5 16 Şubat 2017
CGV Mars D. 7.437.050 85.986.157
Osman Pazarlama 19 Şubat 2016
Warner Bros. Türkiye 1.983.777 22.736.060
Recep İvedik 4 21 Şubat 2014
Tiglon Warner Bros. Türkiye 7.369.098 72.103.217
Celal ile Ceren 18 Ocak 2013
Tiglon 2.853.772 26.601.627
Recep İvedik 3 12 Şubat 2010
Özen Film 3.326.084 28.712.099
Recep İvedik 2 13 Şubat 2009
Özen Film 4.333.144 33.493.327
Recep İvedik 22 Şubat 2008
Özen Film 4.301.693 30.172.530
Gen 7 Nisan 2006
Warner Bros. Türkiye 173.112 1.058.131