Damla Sönmez

Damla Sönmez

Doğum Bilgisi

3 Mayıs 1987

Yaş

33


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sibel 22 Şubat 2019
Başka Sinema 33.725 410.163
Taksim Hold'em 27 Nisan 2018
Kurmaca Film 3.168 38.363
Ayla 27 Ekim 2017
CGV Mars D. Warner Bros. Türkiye 5.589.872 66.055.256
Deniz Seviyesi 7 Kasım 2014
M3 Film 5.286 52.436
M3 Film - -
Uzun Hikaye 12 Ekim 2012
UIP Türkiye 725.518 6.746.225
UIP Türkiye 583.880 5.393.534
Çakal 17 Aralık 2010
Cinefilm 59.278 487.699
Warner Bros. Türkiye 104.295 942.993
Bornova Bornova 13 Kasım 2009
Tiglon 15.914 125.867
Medyavizyon 18.460 148.902