Ali Sürmeli

Ali Sürmeli

Doğum Tarihi

7 Nisan 1959

Yaş

65


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

22 Kasım 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.05.2023 ₺1.170.679 14.462
03.02.2023 ₺7.987.897 100.506
09.12.2022 ₺2.330.876 43.796
20.05.2022 ₺260.377 7.551
12.11.2021 ₺831.270 40.063
06.12.2019 ₺32.890.719 1.900.799
15.02.2019 ₺7.842.461 526.828
04.05.2018 ₺15.268 1.521
25.01.2017 ₺7.812.158 663.675
22.04.2016 ₺337.928 33.393
01.04.2016 ₺1.658.433 163.088
01.01.2015 ₺39.418.944 3.737.605
07.12.2012 ₺316.253 36.674
23.03.2012 ₺149.129 18.658
07.05.2010 ₺163.000 21.197
11.12.2009 ₺2.865.500 341.382
29.10.2009 ₺3.653.362 457.687
12.03.2009 ₺19.581.629 2.566.435
21.03.2008 ₺324.431 48.382
30.11.2007 ₺34.635 4.344
16.03.2007 ₺117.036 18.927
22.12.2006 ₺2.404.632 345.817
20.10.2006 ₺7.927.300 1.161.226
11.01.2002 ₺2.341.281 737.006
16.11.2001 ₺642.710 230.404
05.01.2001 ₺284.326 140.470
16.10.1998 ₺9.995 10.697
20.02.1998 ₺89.166 143.655
15.12.1995 - -
21.04.1995 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.