Ali Sürmeli

Ali Sürmeli

Doğum Bilgisi

7 Nisan 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mucize 2 Aşk 6 Aralık 2019
CGV Mars D. 1.899.046 32.866.401
CGV Mars D. 526.828 7.842.461
Son Oyun 4 Mayıs 2018
Derin Film 1.521 15.268
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Babaların Babası 22 Nisan 2016
CGV Mars D. 33.393 337.928
Pinema 163.088 1.658.433
Mucize (2015) 1 Ocak 2015
Pinema 3.737.605 39.418.944
Açlığa Doymak 7 Aralık 2012
Tiglon 36.674 316.253
Tiglon 18.658 149.129
Tiglon 21.197 163.000
Gecenin Kanatları 11 Aralık 2009
Pinema 341.382 2.865.500
Kolpaçino 29 Ekim 2009
Özen Film 457.687 3.653.362
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
Girdap 21 Mart 2008
Warner Bros. 48.382 324.431
Zeynep'in Sekiz Günü 30 Kasım 2007
UIP 4.344 34.635
Umut Adası 16 Mart 2007
Özen Film 18.927 117.036
Eve Giden Yol 1914 22 Aralık 2006
Özen Film 345.817 2.404.632
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
Son 11 Ocak 2002
Warner Bros. 737.006 2.341.281
Şellale 16 Kasım 2001
Warner Bros. 230.404 642.710
Filler ve Çimen 5 Ocak 2001
Özen Film 140.470 284.326
Warner Bros. 10.697 9.995
Karışık Pizza 20 Şubat 1998
Warner Bros. 143.655 89.166
Sokaktaki Adam 15 Aralık 1995
Sinevizyon - -
Babam Askerde 21 Nisan 1995
Yeni Yap. Filmcilik - -