Ezgi Mola

Ezgi Mola


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 3.537.429 54.842.530
Aydede 5 Ekim 2018
Kurmaca Film 26.719 244.781
Kelebekler 30 Mart 2018
Chantier 134.682 1.998.152
Maide'nin Altın Günü 8 Aralık 2017
UIP 780.329 9.414.925
UIP 1.332.907 15.901.106
Kocan Kadar Konuş 20 Mart 2015
UIP 1.930.677 20.895.151
Soğuk 21 Mart 2014
UIP 7.722 88.407
UIP 1.415.960 14.107.858
M3 Film - -
Celal ile Ceren 18 Ocak 2013
Tiglon 2.853.772 26.601.627
Tiglon 15.161 129.468
Dedemin İnsanları 25 Kasım 2011
Warner Bros. 1.204.183 11.067.654
Medyavizyon 45.253 436.237
Veda 26 Şubat 2010
Tiglon 1.028.270 8.257.823
Özen Film 151.561 1.108.883
Hokkabaz 20 Ekim 2006
KenDa 1.710.212 12.985.183
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298