Ezgi Mola

Ezgi Mola


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.02.2019 54.842.530 TL 3.537.429
05.10.2018 244.781 TL 26.719
30.03.2018 1.998.152 TL 134.682
08.12.2017 9.414.925 TL 780.329
01.01.2016 15.901.106 TL 1.332.907
20.03.2015 20.895.151 TL 1.930.677
21.03.2014 88.407 TL 7.722
01.01.2014 14.107.858 TL 1.415.960
01.11.2013 - -
18.01.2013 26.601.627 TL 2.853.772
27.04.2012 129.468 TL 15.161
25.11.2011 11.067.654 TL 1.204.183
18.11.2011 436.237 TL 45.253
26.02.2010 8.257.823 TL 1.028.270
24.11.2006 1.108.883 TL 151.561
20.10.2006 12.985.183 TL 1.710.212
23.12.2005 17.180.298 TL 2.618.244