Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu

Doğum Tarihi

19 Mart 1979

Yaş

43


Kişi Biyografisi

1979 yılında İzmir’de doğdu. 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk programında master yaptı. 2002–2005 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatroları’nda pek çok oyunda yer alan sanatçı sonrasında Dot Tiyatrosu'nda yönetmenlik ve oyunculuk yaptı.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.11.2022 ₺3.442.775 60.158
01.02.2019 ₺54.842.530 3.537.429
16.03.2018 ₺7.282.619 570.373
03.11.2017 ₺400.283 32.107
12.02.2016 ₺2.567.153 219.116
01.11.2013 ₺4.277.647 404.100
23.12.2011 ₺2.486.132 289.713
28.10.2011 ₺5.069.982 528.421
25.03.2011 ₺4.558.350 485.580
03.12.2010 ₺19.720.427 2.116.192
18.09.2009 ₺808.777 105.386
24.04.2009 ₺319.988 44.050
05.10.2007 ₺334.419 52.821
19.01.2007 ₺1.038.543 149.748
23.12.2005 ₺17.180.298 2.618.244
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.