İnan Ulaş Torun

İnan Ulaş Torun

Doğum Tarihi

1 Ocak 1982

Yaş

40


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.11.2022 ₺5.758.322 109.574
02.09.2022 ₺510.790 12.421
17.06.2022 ₺270.280 8.206
11.02.2022 ₺3.465.631 197.175
10.12.2021 ₺205.358 13.270
15.10.2021 ₺4.721.823 225.012
06.09.2019 ₺233.508 14.744
19.07.2019 ₺359.790 25.187
19.04.2019 ₺187.191 19.798
22.03.2019 ₺6.595 710
15.02.2019 ₺7.842.461 526.828
13.10.2017 ₺96.507 9.477
06.10.2017 ₺929.534 84.614
28.04.2017 ₺126.382 10.506
13.01.2017 ₺4.282.548 372.557
05.02.2016 ₺2.941.021 265.707
04.12.2015 ₺69.422.924 6.073.364
06.12.2013 ₺68.917.965 6.980.070
18.12.2009 ₺1.140.575 139.866
20.06.2008 ₺24.220 3.976

Diğer Filmleri