İnan Ulaş Torun

İnan Ulaş Torun

Doğum Tarihi

1 Ocak 1982

Yaş

39


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.07.2019 359.790 TL 25.187
19.04.2019 187.191 TL 19.798
22.03.2019 6.595 TL 710
15.02.2019 7.842.461 TL 526.828
13.10.2017 96.507 TL 9.477
06.10.2017 929.534 TL 84.614
28.04.2017 126.382 TL 10.506
13.01.2017 4.282.548 TL 372.557
05.02.2016 2.941.021 TL 265.707
04.12.2015 69.422.924 TL 6.073.364
06.12.2013 68.917.965 TL 6.980.070
18.12.2009 1.140.575 TL 139.866
20.06.2008 24.220 TL 3.976