Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (7-13 Mart)

3.225 Gösterim
16 Mart 2022 13:22
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (7-13 Mart)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (7-13 Mart) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, televizyon kategorisinde Pera Palas'ta Gece Yarısı zirvedeki yerini korurken, en çok izlenen film The Adam Project oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 7-13 Mart haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde 14 milyon saatten fazla izlenerek dili İngilizce olmayan diziler kategorisinde yedinci sırada yer alan Pera Palas'ta Gece Yarısı oldu. İkinci haftasında toplamda 25 milyon saat izlenmeye ulaşan dizi; Belçika, Yunanistan, Mısır, Macaristan ve Pakistan'ın aralarında bulunduğu 17 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Onu, listedeki dördüncü haftasında ikinci basamağa yükselen Kardeş Payı takip etti. Üçüncü sırada ise Bernard Cornwell'in Sakson Hikâyeleri (The Saxon Stories) adlı roman serisinden uyarlanan İngiltere yapımı tarihi dizi The Last Kingdom'ın 9 Mart'ta tüm bölümleriyle yayına giren beşinci sezonu yer aldı. 95 milyon saatle geçtiğimiz hafta Netflix'te en çok izlenen dizi olan Pieces of Her, Netflix Türkiye listesinde kendisine ancak beşinci basamakta yer bulabildi. 2021 Formula 1 sezonunun arka planında yaşananları konu alan Formula 1: Drive to Survive'ın dördüncü sezonunun ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, globalde 92 milyon saatten fazla izlenerek zirvede yer alan Ryan Reynolds'ın zamanda yolculuk temalı aksiyon/bilim kurgu filmi The Adam Project, Netflix Türkiye'de de haftanın en çok izlenen yapımı oldu. Kadrosunda Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Zoe Saldana, Walker Scobell, Catherine Keener gibi isimleri bulunduran film, toplamda 93 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. UFO, Müslüm (Müslüm: Voice of Pain) ve Aşk Taktikleri (Love Tactics) listedeki yerli filmler olarak dikkat çekti. Orijinal adı Skyggen i mit øje olan Danimarka yapımı savaş filmi The Bombardment (Savaşın Gölgeleri) ile başrollerinde Richard Gere, Peter Dinklage, Walton Goggins ve Bradley Whitford'un yer aldığı State of Mind'ın (Üç Mesih/Three Christs) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.