Richard Gere

Richard Gere

Doğum Tarihi

31 Ağustos 1949

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.04.2015 ₺87.653 6.176
11.01.2013 ₺251.045 19.221
28.10.2011 ₺343.647 27.776
08.01.2010 ₺38.806 4.278
17.10.2008 ₺839.271 83.377
14.03.2008 ₺317.827 36.346
22.06.2007 ₺384.427 44.288
31.03.2006 ₺195.288 27.283
31.12.2004 ₺1.223.029 155.172
07.03.2003 ₺1.241.542 207.534
06.09.2002 ₺1.559.723 376.634
03.05.2002 ₺528.188 150.986
16.02.2001 ₺242.269 96.444
22.12.2000 ₺1.097.156 487.898
10.09.1999 ₺1.051.938 613.631
27.03.1998 ₺80.516 99.518
16.01.1998 ₺548.292 938.470
22.11.1996 - -
20.10.1995 - -
24.06.1994 - -
01.04.1994 - -
24.09.1993 - -
09.10.1992 - -
27.12.1991 - -
11.01.1991 - -
16.11.1990 - -

Diğer Filmleri