Richard Gere

Richard Gere


Gelecek Filmler

Brooklyn's Finest Aksiyon, Suç

Dağıtımcı

Pinema

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 6.176 87.653
Entrika 11 Ocak 2013
Pinema 19.221 251.045
İkili Oyun 28 Ekim 2011
Pinema 27.776 343.647
Amelia 8 Ocak 2010
Tiglon 4.278 38.806
Sevgi Fırtınası 17 Ekim 2008
Warner Bros. 83.377 839.271
Günahkarlar 14 Mart 2008
Özen Film 36.346 317.827
Sahtekar 22 Haziran 2007
UIP 44.288 384.427
Umut Mevsimi 31 Mart 2006
Özen Film 27.283 195.288
Aşka Davet 31 Aralık 2004
Warner Bros. 155.172 1.223.029
Chicago 7 Mart 2003
UIP 207.534 1.241.542
Sadakatsiz 6 Eylül 2002
Özen Film 376.634 1.559.723
Gecenin Nefesi 3 Mayıs 2002
Özen Film 150.986 528.188
Dr. T ve Kadınları 16 Şubat 2001
Warner Bros. 96.444 242.269
New York'ta Bir Sonbahar 22 Aralık 2000
Özen Film 487.898 1.097.156
Kaçak Gelin 10 Eylül 1999
Özen Film 613.631 1.051.938
Kızıl Köşe 27 Mart 1998
UIP 99.518 80.516
Çakal 16 Ocak 1998
UIP 938.470 548.292
İlk Korku 22 Kasım 1996
UIP - -
İlk Şövalye 20 Ekim 1995
Warner Bros. - -
Kesişme 24 Haziran 1994
UIP - -
Bay Jones 1 Nisan 1994
Warner Bros. - -
Yıllar Sonra 24 Eylül 1993
Warner Bros. - -
Gerçeği Arayış 9 Ekim 1992
Warner Bros. - -
Ağustosta Rapsodi 27 Aralık 1991
Avşar Film - -
Gizli İlşkiler 11 Ocak 1991
UIP - -
Özel Bir Kadın 16 Kasım 1990
Warner Bros. - -