Bradley Whitford

Bradley Whitford

Doğum Bilgisi

10 Ekim 1959

Yaş

60


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vahşetin Çağrısı 21 Şubat 2020
TME Films 13.264 281.145
Warner Bros. Türkiye 166.383 2.873.507
Destroyer 19 Nisan 2019
CGV Mars D. 18.234 348.420
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
Sadakat Yolunda 25 Ağustos 2017
CGV Mars D. 9.123 121.080
Kapan [2017] 21 Nisan 2017
UIP Türkiye 42.685 563.842
Mr. Banks 7 Şubat 2014
UIP Türkiye 22.218 301.932
Dehşet Kapanı 27 Nisan 2012
Pinema 127.599 1.205.193
Büyülü Çift 22 Şubat 2002
UIP Türkiye 180.738 723.284