Jennifer Garner

Jennifer Garner

Doğum Tarihi

17 Nisan 1972

Yaş

50


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.09.2018 ₺489.627 34.837
27.03.2015 ₺301.248 19.215
07.11.2014 ₺31.759 2.451
07.03.2014 ₺394.536 27.721
12.02.2010 ₺1.082.639 102.049
24.07.2009 ₺1.065.354 120.946
21.03.2008 ₺443.753 50.902
02.11.2007 ₺604.935 66.207
29.04.2005 ₺99.953 19.701
06.08.2004 ₺681.457 107.721
21.03.2003 ₺576.264 129.185
31.01.2003 ₺2.990.233 606.286
08.06.2001 ₺1.754.324 661.075
30.03.2001 ₺130.660 57.583
28.08.1998 ₺11.230 11.338
20.03.1998 ₺111.436 175.836