Jennifer Garner

Jennifer Garner


Gelecek Filmler

Butter Komedi

Dağıtımcı

Medyavizyon

Vizyon Tarihi

-

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

-
Draft Day Dram, Spor

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İntikam Meleği 21 Eylül 2018
CGV Mars D. 34.837 489.627
Danny Collins 27 Mart 2015
Pinema 19.215 301.248
UIP 2.451 31.759
Medyavizyon 27.721 394.536
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. 102.049 1.082.639
Hayalet Sevgililerim 24 Temmuz 2009
Warner Bros. 120.946 1.065.354
Juno 21 Mart 2008
UIP 50.902 443.753
Krallık 2 Kasım 2007
UIP 66.207 604.935
Elektra 29 Nisan 2005
Özen Film 19.701 99.953
Keşke 30 Olsam 6 Ağustos 2004
Warner Bros. 107.721 681.457
Korkusuz 21 Mart 2003
Özen Film 129.185 576.264
Sıkıysa Yakala 31 Ocak 2003
UIP 606.286 2.990.233
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP 661.075 1.754.324
Özen Film 57.583 130.660
Kadınsı Duygular 28 Ağustos 1998
Özen Film 11.338 11.230
Bay Şeşi Beş 20 Mart 1998
UIP 175.836 111.436