Jennifer Garner

Jennifer Garner


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.09.2018 489.627 TL 34.837
27.03.2015 301.248 TL 19.215
07.11.2014 31.759 TL 2.451
07.03.2014 394.536 TL 27.721
12.02.2010 1.082.639 TL 102.049
24.07.2009 1.065.354 TL 120.946
21.03.2008 443.753 TL 50.902
02.11.2007 604.935 TL 66.207
29.04.2005 99.953 TL 19.701
06.08.2004 681.457 TL 107.721
21.03.2003 576.264 TL 129.185
31.01.2003 2.990.233 TL 606.286
08.06.2001 1.754.324 TL 661.075
30.03.2001 130.660 TL 57.583
28.08.1998 11.230 TL 11.338
20.03.1998 111.436 TL 175.836