Peter Dinklage

Peter Dinklage

Doğum Tarihi

11 Haziran 1969

Yaş

51


Gelecek Filmler

Cyrano Dram, Müzikal

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
02.02.2018 639.072 TL 42.290
26.01.2018 279.343 TL 19.284
21.08.2015 1.811.551 TL 139.982
26.09.2014 96.475 TL 9.507
30.05.2014 73.942 TL 8.252
23.05.2014 4.110.216 TL 344.979
09.09.2011 413.728 TL 40.771
11.07.2008 1.629.170 TL 217.304
07.12.2007 38.270 TL 4.699
25.05.2007 6.945 TL 940
23.07.2004 105.019 TL 14.905
23.05.2003 81.808 TL 17.039