Catherine Keener

Catherine Keener

Doğum Tarihi

23 Mart 1959

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.06.2018 264.469 TL 19.034
21.04.2017 563.842 TL 42.685
19.02.2010 855.288 TL 101.179
14.10.2005 710.209 TL 96.111
22.04.2005 1.516.371 TL 208.467
21.02.2003 816.961 TL 149.805
01.11.2002 - -
18.10.2002 588.094 TL 121.964
19.01.2001 95.963 TL 38.064
24.09.1999 7.095 TL 4.837
14.05.1999 301.683 TL 240.639
11.12.1998 89.519 TL 74.448
09.10.1998 12.020 TL 10.963
14.02.1997 - -
26.04.1996 1.598 TL 5.818