Catherine Keener

Catherine Keener

Doğum Bilgisi

23 Mart 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Chantier 19.034 264.469
Kapan [2017] 21 Nisan 2017
UIP 42.685 563.842
Tiglon 101.179 855.288
40 Yıllık Bekar 14 Ekim 2005
UIP 96.111 710.209
Çevirmen 22 Nisan 2005
UIP 208.467 1.516.371
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. 149.805 816.961
Simone 18 Ekim 2002
Warner Bros. 121.964 588.094
John Malkovich Olmak 19 Ocak 2001
A&P Filmcilik 38.064 95.963
Ayışığı Kutusu 24 Eylül 1999
Özen Film 4.837 7.095
Sekiz Milimetre 14 Mayıs 1999
Warner Bros. 240.639 301.683
Aşk ve Para 11 Aralık 1998
UIP 74.448 89.519
Gerçek Sarışın 9 Ekim 1998
Özen Film 10.963 12.020
Bizim Kafe 14 Şubat 1997
Özen Film - -
Manik Depresif 26 Nisan 1996
Özen Film 5.818 1.598