Catherine Keener

Catherine Keener

Doğum Tarihi

23 Mart 1959

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.06.2018 ₺264.469 19.034
21.04.2017 ₺563.842 42.685
19.02.2010 ₺855.288 101.179
14.10.2005 ₺710.209 96.111
22.04.2005 ₺1.516.371 208.467
21.02.2003 ₺816.961 149.805
01.11.2002 - -
18.10.2002 ₺588.094 121.964
19.01.2001 ₺95.963 38.064
24.09.1999 ₺7.095 4.837
14.05.1999 ₺301.683 240.639
11.12.1998 ₺89.519 74.448
09.10.1998 ₺12.020 10.963
14.02.1997 - -
26.04.1996 ₺1.598 5.818