Merakla beklenen Aile Arasında ve Acı Tatlı Ekşi filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu

4.502 Gösterim
5 Eylül 2017 16:30
Merakla beklenen Aile Arasında ve Acı Tatlı Ekşi filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı BKM yapımı Aile Arasında filmi ile CJ Entertainment Turkey ve BKM ortaklığında hayata geçirilen Acı Tatlı Ekşi'nin vizyon tarihleri netleşti.


Önümüzdeki dönemin merakla beklenen filmlerinden olan Acı Tatlı Ekşi ile Aile Arasında'nın vizyon tarihleri belli oldu. Güney Kore'nin medya ve eğlence sektörünün önde gelen firmalarından biri olan ve Türkiye'de içerik üretimine start veren CJ Entertainment ile BKM ortak yapımı Acı Tatlı Ekşi, 22 Aralık 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak. Andaç Haznedaroğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Gözde Türkpençe, Yusuf Akgün gibi isimler yer alıyor.

Gülse Birsel'in senaryosunu yazıp oyuncu kadrosunda yer aldığı BKM yapımı Aile Arasında ise 01 Aralık 2017 tarihinde gösterime girecek. Birsel'in yanı sıra Engin GünaydınDemet EvgarErdal ÖzyağcılarŞevket ÇoruhDevrim YakutFatih ArtmanDerya KaradaşDevin Özgür ÇınarArif Erkin GüzelbeyoğluÜnal YeterRıza AkınErdal CindorukAyta SözeriSu Kutlu gibi isimlerin yer aldığı geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Ozan Açıktan.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.