Kingsman'in orijin hikâyesi The King's Man: Başlangıç'tan özel bir video yayınlandı

3.701 Gösterim
7 Temmuz 2021 12:11
Kingsman'in orijin hikâyesi The King's Man: Başlangıç'tan özel bir video yayınlandı

Kingsman gizli istihbarat biriminin I. Dünya Savaşı döneminde kuruluş hikâyesini konu edinen The King's Man: Başlangıç'ın, serinin ilk filmiyle bağını ortaya koyan özel bir video yayınlandı.


İlk iki filmiyle dünya genelinde $825 milyon hasılata erişen Kingsman serisi, filmlere konu olan gizli birimin kuruluş aşamasında yaşananları konu edinen orijin hikâyesi The King's Man: Başlangıç ile bir kez daha seyircinin karşısına çıkıyor.

 

Eggsy ile Harry'nin maceralarını takip ettiğimiz serinin orijin hikâyesinde, Ralph Fiennes'in hayat verdiği Oxford Dükü ile Beach Rats filmiyle adını duyuran Harris Dickinson'ın canlandırdığı Conrad'ın, bildiğimiz anlamıyla Kingsman'in ilk yıllarında dünyayı tehdit eden kötücül bir güce karşı koymaya çalışmalarını izleyeceğiz. Oyuncu kadrosunda Fiennes ve Dickinson'a Djimon Hounsou, Matthew Goode, Gemma Arterton, Tom Hollander, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Aaron Taylor-Johnson ve Daniel Brühl gibi isimlerin eşlik ettiği film, ülkemizde 24 Aralık'ta gösterime girecek.

 

Serinin yönetmeni Matthew Vaughn, geçen yılın sonunda yaptığı açıklamayla seriye 7 yeni devam filminin daha geleceğini belirtmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.