Rhys Ifans

Rhys Ifans

Doğum Tarihi

22 Temmuz 1967

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.01.2022 ₺1.671.707 56.616
17.12.2021 ₺73.179.729 2.811.424
03.01.2020 ₺215.737 8.699
27.05.2016 ₺2.383.115 192.815
11.09.2015 ₺261.276 18.983
07.11.2014 ₺191.536 12.382
06.07.2012 ₺5.342.761 496.894
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
11.06.2010 ₺330.823 34.646
23.11.2007 ₺1.099.808 114.498
08.12.2006 ₺98.548 10.935
22.04.2005 ₺43.771 6.936
23.05.2003 ₺81.808 17.039
15.03.2002 ₺215.168 47.753
17.10.1997 - -