Ralph Fiennes

Ralph Fiennes


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

18 Eylül 2020
Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Resmi Sırlar 3 Ocak 2020
CGV Mars D. 8.225 210.165
Beyaz Karga 21 Haziran 2019
Bir Film 9.349 161.408
Sen Benimsin 3 Haziran 2016
Bir Film 5.962 86.529
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. 614.444 8.231.360
Görünmeyen Kadın 9 Mayıs 2014
Pinema 2.064 30.245
Tiglon 88.965 1.296.523
Büyük Umutlar 26 Nisan 2013
Tiglon 7.310 85.819
Skyfall 2 Kasım 2012
Warner Bros. 635.649 7.048.125
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. 384.188 4.302.146
Warner Bros. 798.414 7.925.707
Warner Bros. 798.432 7.557.967
UIP 34.646 330.823
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. 476.597 4.811.400
Tiglon 20.883 222.629
Okuyucu 10 Nisan 2009
Tiglon 56.050 524.822
Düşes 31 Ekim 2008
Tiglon 21.753 220.288
Warner Bros. 687.224 5.148.927
Arka Bahçe 2 Haziran 2006
Warner Bros. 37.156 298.497
Warner Bros. 764.958 5.061.475
Aşk Masalı 11 Nisan 2003
Warner Bros. 151.567 848.400
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP 396.485 1.892.263
Zor Tercih 9 Haziran 2000
Warner Bros. 94.157 210.470
Tatlı Sert 2 Ekim 1998
Warner Bros. 140.806 153.983
İngiliz Hasta 21 Mart 1997
Warner Bros. - -
Tuhaf Günler 26 Nisan 1996
UIP - -
Şike 17 Şubat 1995
UIP - -
Schindler'in Listesi 4 Mart 1994
UIP - -