Ralph Fiennes

Ralph Fiennes


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020
The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

26 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Resmi Sırlar 3 Ocak 2020
CGV Mars D. 8.699 215.737
Beyaz Karga 21 Haziran 2019
Bir Film 9.367 161.588
Sen Benimsin 3 Haziran 2016
Bir Film 5.962 86.529
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. Türkiye 614.444 8.231.360
Görünmeyen Kadın 9 Mayıs 2014
Pinema 2.064 30.245
Tiglon 88.965 1.296.523
Büyük Umutlar 26 Nisan 2013
Tiglon 7.310 85.819
Skyfall 2 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 635.649 7.048.125
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 384.188 4.302.146
Warner Bros. Türkiye 798.414 7.925.707
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967
UIP Türkiye 34.646 330.823
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 476.597 4.811.400
Tiglon 20.883 222.629
Okuyucu 10 Nisan 2009
Tiglon 56.050 524.822
Düşes 31 Ekim 2008
Tiglon 21.753 220.288
Warner Bros. Türkiye 687.224 5.148.927
Arka Bahçe 2 Haziran 2006
Warner Bros. Türkiye 37.156 298.497
Warner Bros. Türkiye 764.958 5.061.475
Aşk Masalı 11 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 151.567 848.400
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP Türkiye 396.485 1.892.263
Zor Tercih 9 Haziran 2000
Warner Bros. Türkiye 94.157 210.470
Tatlı Sert 2 Ekim 1998
Warner Bros. Türkiye 140.806 153.983
İngiliz Hasta 21 Mart 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Tuhaf Günler 26 Nisan 1996
UIP Türkiye - -
Şike 17 Şubat 1995
UIP Türkiye - -
Schindler'in Listesi 4 Mart 1994
UIP Türkiye - -