Stanley Tucci

Stanley Tucci

Doğum Bilgisi

11 Kasım 1960

Yaş

59


Gelecek Filmler

Burlesque Dram, Müzikal

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-
Easy A Romantik-Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-
Julie & Julia Romantik-Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-
Patient Zero Korku

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-
The King's Man: İlk Görev Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Vizyon Tarihi

-
The Witches Fantastik, Korku

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Dağıtımcı

Tiglon

Vizyon Tarihi

-
Wild Card Macera, Suç

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Son Portre 18 Ağustos 2017
Başka Sinema 4.270 61.208
UIP 785.055 9.882.490
Güzel ve Çirkin 17 Mart 2017
UIP 249.436 3.553.758
Spotlight 29 Ocak 2016
Warner Bros. 44.978 797.942
TME Films 745.338 9.670.654
Küçük Karmaşa 12 Haziran 2015
TME Films 3.516 49.758
TME Films 811.915 9.025.995
UIP 741.601 8.452.821
Muppets Aranıyor 13 Haziran 2014
UIP 64.312 709.031
Tiglon 167.470 1.788.823
Tiglon 864.780 9.214.037
Geçmişin Sırları 23 Ağustos 2013
Pinema 12.595 157.387
Tiglon 201.449 2.030.657
Dev Avcısı Jack 22 Mart 2013
Warner Bros. 101.025 1.247.430
Açlık Oyunları 23 Mart 2012
Tiglon 650.382 6.101.576
Oyunun Sonu 18 Kasım 2011
UIP 14.410 188.532
UIP 204.032 2.030.716
Cennetimden Bakarken 26 Şubat 2010
UIP 25.502 259.737
Despero 23 Ocak 2009
UIP 277.891 2.305.005
Uzay Maymunları 9 Ocak 2009
Warner Bros. 23.858 195.045
Oyum Kime? 12 Eylül 2008
UIP 18.883 181.058
Sahtekar 22 Haziran 2007
UIP 44.288 384.427
Özen Film 93.569 924.510
Şanslı Slevin 21 Nisan 2006
Warner Bros. 99.869 774.452
Barbar Film - -
Robotlar 25 Mart 2005
Özen Film 110.016 660.697
Aşka Davet 31 Aralık 2004
Warner Bros. 155.172 1.223.029
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP 282.530 1.913.498
Aşk Masalı 11 Nisan 2003
Warner Bros. 151.567 848.400
Kor (2003) 4 Nisan 2003
UIP 96.919 487.911
Azap Yolu 8 Kasım 2002
Özen Film 278.678 1.275.642
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. 347.454 1.195.008
Bir Yaz Gecesi Rüyası 12 Kasım 1999
Özen Film 27.840 51.609
Özen Film 63.754 42.315
Casus Ve Çocuk Bezi 29 Nisan 1994
UIP - -
Billy Bathgate 31 Ocak 1992
Warner Bros. - -