Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

Doğum Tarihi

24 Nisan 1964

Yaş

57


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

7 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.07.2021 ₺2.287.742 98.765
29.11.2019 ₺2.211.783 109.432
08.03.2019 ₺19.438.225 1.082.282
12.05.2017 ₺4.206.336 320.948
08.07.2016 ₺4.685.406 376.128
03.04.2015 ₺32.132.000 2.961.089
30.01.2015 ₺1.961.355 146.870
01.08.2014 ₺4.142.744 346.390
29.05.2009 ₺263.929 33.273
16.05.2008 ₺87.092 12.184
02.02.2007 ₺3.177.788 376.623
15.12.2006 ₺850.944 106.840
02.09.2005 ₺1.715.905 247.030
10.06.2005 ₺31.468 5.053
11.03.2005 ₺2.440.026 371.281
06.02.2004 ₺60.812 8.998
29.08.2003 ₺1.061.211 195.906
10.01.2003 ₺172.469 33.305
19.05.2000 ₺1.877.217 911.550