Tom Hollander

Tom Hollander

Doğum Bilgisi

25 Ağustos 1967

Yaş

53


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

26 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bohemian Rhapsody 2 Kasım 2018
TME Films 632.461 10.676.180
UIP Türkiye 719.045 8.520.107
Muppets Aranıyor 13 Haziran 2014
UIP Türkiye 64.312 709.031
Görünmeyen Kadın 9 Mayıs 2014
Pinema 2.064 30.245
Zamanda Aşk 4 Ekim 2013
UIP Türkiye 67.705 848.687
Hanna 10 Haziran 2011
Warner Bros. Türkiye 58.066 566.191
Operasyon Valkyrie 30 Ocak 2009
Tiglon 155.178 1.388.817
Elizabeth: Altın Çağ 23 Kasım 2007
UIP Türkiye 114.498 1.099.808
UIP Türkiye 970.114 7.400.884
İyi Bir Yıl 10 Kasım 2006
Özen Film 70.321 626.970
UIP Türkiye 1.005.052 7.182.112
Aşk ve Gurur 3 Şubat 2006
UIP Türkiye 176.030 1.342.328
Enigma (2002) 18 Ocak 2002
New Films - -