Matthew Goode

Matthew Goode

Doğum Tarihi

3 Nisan 1978

Yaş

43


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.01.2020 215.737 TL 8.699
10.07.2015 1.439.261 TL 118.223
20.02.2015 2.136.565 TL 152.428
26.04.2013 394.770 TL 40.779
16.04.2010 141.879 TL 11.635
26.03.2010 352.029 TL 36.402
06.03.2009 924.265 TL 102.496
27.04.2007 173.007 TL 17.533
17.02.2006 737.933 TL 84.920