Matthew Goode

Matthew Goode


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

26 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Resmi Sırlar 3 Ocak 2020
CGV Mars D. 8.699 215.737
Selfless 10 Temmuz 2015
Pinema 118.223 1.439.261
Enigma 20 Şubat 2015
Pinema 152.428 2.136.565
Lanetli Kan 26 Nisan 2013
Tiglon 40.779 394.770
Tek Başına Bir Adam 16 Nisan 2010
Tiglon 11.635 141.879
Aşka Yolculuk 26 Mart 2010
UIP Türkiye 36.402 352.029
Watchmen 6 Mart 2009
UIP Türkiye 102.496 924.265
Beethoven'ı Anlamak 27 Nisan 2007
35 Milim 17.533 173.007
Maç Sayısı 17 Şubat 2006
Chantier 84.920 737.933