Gemma Arterton

Gemma Arterton

Doğum Bilgisi

2 Şubat 1986

Yaş

34


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşk Notları 15 Eylül 2017
Bir Film 4.498 63.179
Aşkın Çekimi 19 Mayıs 2017
Bir Film 6.222 85.173
Bir Film 5.828 70.158
Aşkın Dili 17 Temmuz 2015
M3 Film 4.749 48.621
Büyük Kumar 27 Eylül 2013
Tiglon 155.391 1.780.872
UIP Türkiye 285.957 3.387.081
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 384.188 4.302.146
UIP Türkiye 547.200 4.933.804
Quantum of Solace 7 Kasım 2008
Warner Bros. Türkiye 304.611 2.909.396