John Wick 4, Spiral ve The Hitman's Wife's Bodyguard gibi filmlerin vizyon tarihi ertelendi

3.795 Gösterim
2 Mayıs 2020 13:10
John Wick 4, Spiral ve The Hitman's Wife's Bodyguard gibi filmlerin vizyon tarihi ertelendi

Lionsgate, gelecek vizyon takviminde yer alan John Wick 4, Spiral, The Hitman’s Wife’s Bodyguard gibi filmlerin vizyon tarihini erteledi.


Salgın sebebiyle gelecek takviminde güncellemeye giden son firma Lionsgate oldu. Böylelikle Lionsgate'in en popüler yapımlarından John Wick'in yeni filmi John Wick 4 de vizyonu ertelenen filmler kervanına katıldı. Geçen yıl John Wick: Chapter 3 – Parabellum'un gişedeki güçlü açılış performansından sonra duyurulan ve 21 Mayıs 2021'de gösterime girmesi planlanan John Wick 4, bir yıl ertelenerek 27 Mayıs 2022 tarihine alındı.

Lionsgate imzalı 2017 yapımı The Hitman's Bodyguard'ın devam filmi de ertelenen yapımlar arasında yer aldı. İlk filmde başrolleri paylaşan Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek'in yanı sıra Frank Grillo, Richard E. Grant, Antonio Banderas ve Morgan Freeman'ın kadrosunda yer alacağı The Hitman's Wife's Bodyguard'ın vizyon tarihi, bir yıl ileriye alınarak 28 Ağustos 2021'e çekildi.

Chris Rock'ın başrolünde yer aldığı, Testere (Saw) evreninin yeni filmi Spiral: Testere Devam Ediyor (Spiral: From the Book of Saw), John Wick 4'ün eski vizyon tarihi 21 Mayıs 2021'e alınırken, Hilary Swank'li Fatale filmi 30 Ekim 2020'ye ertelendi. Kristen Wiig'in başrolünde yer aldığı Barb and Star Go to Vista Del Mar'ın yeni vizyon tarihi 16 Temmuz 2021 olurken, Michael Keaton ve Maggie Q'lu The Asset'in gösterimi 23 Nisan 2021'e alındı. American Underdog: The Kurt Warner Story filmi ise 10 Aralık 2021 tarihine ertelendi.

 

Birçok kez ertelemeyle karşılaşan, oyuncu kadrosunda Tom Holland, Daisy RidleyMads Mikkelsen, Demián Bichir, Kurt Sutter, Nick Jonas, Cynthia Erivo ve David Oyelowo gibi isimlerin yer aldığı bilim kurgu uyarlaması Chaos Walking'in 21 Ocak 2021 olan vizyon tarihinde bir erteleme olmadı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.