Morgan Freeman

Morgan Freeman

Doğum Tarihi

1 Haziran 1937

Yaş

84


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.08.2019 ₺1.200.847 62.722
02.11.2018 ₺845.521 56.836
18.05.2018 ₺134.803 10.416
21.04.2017 ₺406.936 26.776
09.09.2016 ₺3.315.720 254.358
10.06.2016 ₺8.744.056 747.288
04.03.2016 ₺1.663.827 122.438
10.07.2015 ₺1.431.440 121.556
10.10.2014 ₺516.171 46.988
08.08.2014 ₺9.742.712 867.232
12.04.2013 ₺4.190.915 390.380
27.07.2012 ₺8.429.943 799.586
15.10.2010 ₺2.227.861 219.730
26.02.2010 ₺179.663 15.565
03.04.2009 ₺222.148 25.726
25.07.2008 ₺3.752.996 446.708
27.06.2008 ₺2.423.364 300.082
01.02.2008 ₺1.271.675 135.742
01.02.2008 ₺222.518 24.356
21.04.2006 ₺774.452 99.869
17.06.2005 ₺1.445.018 214.624
17.06.2005 ₺353.541 59.290
25.02.2005 ₺1.069.569 157.666
05.09.2003 ₺3.476.248 622.836
18.04.2003 ₺812.191 160.041
16.08.2002 ₺597.715 137.970
28.06.2002 ₺257.935 74.752
10.08.2001 ₺268.692 86.738
22.05.1998 ₺326.379 436.369
24.04.1998 ₺74.117 91.878
24.04.1998 ₺31.476 35.025
27.02.1998 ₺135.496 201.098
15.11.1996 ₺21.319 72.861
08.11.1996 ₺7.157 23.347
16.02.1996 - -
26.05.1995 - -
10.03.1995 - -
04.12.1992 - -
13.09.1991 - -
07.06.1991 - -
27.04.1990 - -
23.02.1990 - -