Morgan Freeman

Morgan Freeman


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.08.2019 1.200.847 TL 62.722
02.11.2018 845.521 TL 56.836
18.05.2018 134.803 TL 10.416
21.04.2017 406.936 TL 26.776
09.09.2016 3.315.720 TL 254.358
10.06.2016 8.744.056 TL 747.288
04.03.2016 1.663.827 TL 122.438
10.07.2015 1.431.440 TL 121.556
10.10.2014 516.171 TL 46.988
08.08.2014 9.742.712 TL 867.232
12.04.2013 4.190.915 TL 390.380
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
15.10.2010 2.227.861 TL 219.730
26.02.2010 179.663 TL 15.565
03.04.2009 222.148 TL 25.726
25.07.2008 3.752.996 TL 446.708
27.06.2008 2.423.364 TL 300.082
01.02.2008 1.271.675 TL 135.742
01.02.2008 222.518 TL 24.356
21.04.2006 774.452 TL 99.869
17.06.2005 1.445.018 TL 214.624
17.06.2005 353.541 TL 59.290
25.02.2005 1.069.569 TL 157.666
05.09.2003 3.476.248 TL 622.836
18.04.2003 812.191 TL 160.041
16.08.2002 597.715 TL 137.970
28.06.2002 257.935 TL 74.752
10.08.2001 268.692 TL 86.738
22.05.1998 326.379 TL 436.369
24.04.1998 74.117 TL 91.878
24.04.1998 31.476 TL 35.025
27.02.1998 135.496 TL 201.098
15.11.1996 21.319 TL 72.861
08.11.1996 7.157 TL 23.347
16.02.1996 - -
26.05.1995 - -
10.03.1995 - -
04.12.1992 - -
13.09.1991 - -
07.06.1991 - -
27.04.1990 - -
23.02.1990 - -