Morgan Freeman

Morgan Freeman


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kod Adı: Angel 23 Ağustos 2019
CGV Mars D. 62.722 1.200.847
UIP 56.836 845.521
Daha Yeni Başladık 18 Mayıs 2018
Bir Film 10.416 134.803
Son Macera 21 Nisan 2017
Warner Bros. 26.776 406.936
Ben-Hur 9 Eylül 2016
UIP 254.358 3.315.720
Sihirbazlar Çetesi 2 10 Haziran 2016
TME Films 747.288 8.744.056
Kod Adı: Londra 4 Mart 2016
Pinema 122.438 1.663.827
Ayı Teddy 2 10 Temmuz 2015
UIP 121.556 1.431.440
Evrim 10 Ekim 2014
Chantier 46.988 516.171
Lucy 8 Ağustos 2014
UIP 867.232 9.742.712
Oblivion 12 Nisan 2013
UIP 390.380 4.190.915
Warner Bros. 799.586 8.429.943
Red 15 Ekim 2010
Tiglon 219.730 2.227.861
Yenilmez 26 Şubat 2010
Warner Bros. 15.565 179.663
Son Oyun (2009) 3 Nisan 2009
Sinetel 25.726 222.148
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. 446.708 3.752.996
Wanted 27 Haziran 2008
UIP 300.082 2.423.364
Şimdi ya da Asla 1 Şubat 2008
Warner Bros. 135.742 1.271.675
Kızımı Kurtarın 1 Şubat 2008
UIP 24.356 222.518
Şanslı Slevin 21 Nisan 2006
Warner Bros. 99.869 774.452
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. 214.624 1.445.018
Kır Zincirlerini 17 Haziran 2005
Özen Film 59.290 353.541
Milyonluk Bebek 25 Şubat 2005
Özen Film 157.666 1.069.569
Aman Tanrım! 5 Eylül 2003
UIP 622.836 3.476.248
Düş Kapanı 18 Nisan 2003
Warner Bros. 160.041 812.191
En Büyük Korku 16 Ağustos 2002
UIP 137.970 597.715
Büyük Günahlar 28 Haziran 2002
Özen Film 74.752 257.935
Örümceğin Maskesi 10 Ağustos 2001
UIP 86.738 268.692
Derin Darbe 22 Mayıs 1998
UIP 436.369 326.379
Kızları Öp 24 Nisan 1998
UIP 91.878 74.117
Sel 24 Nisan 1998
Pinema 35.025 31.476
Amistad 27 Şubat 1998
UIP 201.098 135.496
Tepki 15 Kasım 1996
Özen Film 72.861 21.319
Sıradışı Kadın 8 Kasım 1996
Özen Film 23.347 7.157
Yedi 16 Şubat 1996
Umut Sanat - -
Tehdit 26 Mayıs 1995
Warner Bros. - -
Esaretin Bedeli 10 Mart 1995
Özen Film - -
Affedilmeyen 4 Aralık 1992
Warner Bros. - -
Warner Bros. - -
Avşar Film - -
Yakışıklı Jonnny 23 Şubat 1990
Özen Film - -