Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.04.2022 ₺16.631.887 427.750
28.01.2022 ₺757.536 26.551
20.08.2021 ₺265.292 12.388
19.04.2019 ₺143.966 11.376
15.02.2019 ₺859.530 60.910
14.12.2016 ₺6.467.054 428.274
04.11.2016 ₺11.232.742 827.731
03.07.2015 ₺53.397 5.844
18.10.2013 ₺17.197 2.020
20.07.2012 ₺55.639 5.710
14.10.2011 ₺1.292.013 122.777
20.08.2010 ₺156.193 18.865
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597
16.10.2009 ₺277.140 24.204
17.11.2006 ₺2.198.276 255.734
13.05.2005 ₺36.615 5.655
29.10.2004 ₺2.353.062 360.308
21.05.2004 ₺48.840 8.046
19.09.2003 ₺189.517 35.501