Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen


Gelecek Filmler

Kaos Yürüyüşü Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

5 Mart 2021

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

30 Nisan 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.04.2019 143.966 TL 11.376
15.02.2019 846.402 TL 60.454
14.12.2016 6.467.054 TL 428.274
04.11.2016 11.232.742 TL 827.731
03.07.2015 53.397 TL 5.844
18.10.2013 17.197 TL 2.020
20.07.2012 55.639 TL 5.710
14.10.2011 1.292.013 TL 122.777
20.08.2010 156.193 TL 18.865
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597
16.10.2009 277.140 TL 24.204
17.11.2006 2.198.276 TL 255.734
13.05.2005 36.615 TL 5.655
29.10.2004 2.353.062 TL 360.308
21.05.2004 48.840 TL 8.046
19.09.2003 189.517 TL 35.501