Frank Grillo

Frank Grillo


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.08.2018 274.428 TL 20.213
01.07.2016 1.382.973 TL 116.865
06.05.2016 14.760.714 TL 1.165.583
08.05.2015 334.960 TL 30.631
18.07.2014 887.484 TL 83.206
11.04.2014 5.014.601 TL 434.465
26.07.2013 33.772 TL 2.741
08.02.2013 265.392 TL 21.377
21.09.2012 189.158 TL 16.340
07.09.2012 632.123 TL 60.962
23.03.2012 639.992 TL 61.960
05.08.2011 216.796 TL 26.804
08.10.2010 378.155 TL 34.516
29.01.2010 1.076.921 TL 103.849
30.01.2009 327.954 TL 33.354
27.09.2002 2.279.597 TL 537.362
19.07.2002 579.962 TL 147.822

Diğer Filmleri