Frank Grillo

Frank Grillo


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.09.2021 ₺89.892 4.028
30.08.2018 ₺274.428 20.213
01.07.2016 ₺1.382.973 116.865
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
08.05.2015 ₺334.960 30.631
18.07.2014 ₺887.484 83.206
11.04.2014 ₺5.014.601 434.465
26.07.2013 ₺33.772 2.741
08.02.2013 ₺265.392 21.377
21.09.2012 ₺189.158 16.340
07.09.2012 ₺632.123 60.962
23.03.2012 ₺639.992 61.960
05.08.2011 ₺216.796 26.804
08.10.2010 ₺378.155 34.516
29.01.2010 ₺1.076.921 103.849
30.01.2009 ₺327.954 33.354
27.09.2002 ₺2.279.597 537.362
19.07.2002 ₺579.962 147.822