Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Doğum Tarihi

21 Aralık 1948

Yaş

72


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

21 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.07.2019 17.351.420 TL 942.651
08.03.2019 19.438.225 TL 1.082.282
18.01.2019 4.709.248 TL 287.774
18.08.2017 1.484.320 TL 111.013
10.03.2017 5.671.318 TL 418.077
27.01.2017 6.730.430 TL 501.575
30.09.2016 3.032.102 TL 226.905
08.07.2016 4.685.406 TL 376.128
08.07.2016 347.284 TL 30.336
08.01.2016 2.007.890 TL 139.344
03.07.2015 211.900 TL 19.832
12.06.2015 54.900 TL 4.636
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
13.03.2015 2.257.694 TL 174.459
11.04.2014 5.014.601 TL 434.465
14.02.2014 1.496.822 TL 134.611
03.01.2014 225.821 TL 17.927
01.02.2013 1.723.541 TL 139.771
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
05.08.2011 202.477 TL 18.595
01.10.2010 373.090 TL 35.772
30.07.2010 130.060 TL 13.620
07.05.2010 2.743.085 TL 294.602
20.02.2009 293.365 TL 34.154
07.03.2008 565.353 TL 70.581
20.05.2005 2.240.319 TL 329.435
21.05.2004 280.105 TL 44.068
23.04.2004 865.643 TL 124.960
05.12.2003 716.810 TL 120.587
14.11.2003 412.575 TL 67.438
06.12.2002 702.026 TL 133.843
13.09.2002 1.127.558 TL 297.959
23.03.2001 781.818 TL 306.409
15.12.2000 290.547 TL 124.800
13.10.2000 35.349 TL 35.604
26.11.1999 709.890 TL 444.686
13.11.1998 163.125 TL 147.168
22.05.1998 63.984 TL 79.011
10.04.1998 156.330 TL 207.813
14.02.1997 - -
07.02.1997 - -
06.12.1996 - -
27.10.1995 - -
14.04.1995 - -
03.02.1995 - -
29.10.1993 - -
12.02.1993 - -
12.02.1993 - -
05.10.1990 - -