Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Doğum Tarihi

21 Aralık 1948

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.08.2021 ₺1.301.166 56.933
05.07.2019 ₺17.351.420 942.651
08.03.2019 ₺19.438.225 1.082.282
18.01.2019 ₺4.709.248 287.774
18.08.2017 ₺1.484.320 111.013
10.03.2017 ₺5.671.318 418.077
27.01.2017 ₺6.730.430 501.575
30.09.2016 ₺3.032.102 226.905
08.07.2016 ₺4.685.406 376.128
08.07.2016 ₺347.284 30.336
08.01.2016 ₺2.007.890 139.344
03.07.2015 ₺211.900 19.832
12.06.2015 ₺54.900 4.636
01.05.2015 ₺15.618.775 1.284.848
13.03.2015 ₺2.257.694 174.459
11.04.2014 ₺5.014.601 434.465
14.02.2014 ₺1.496.822 134.611
03.01.2014 ₺225.821 17.927
01.02.2013 ₺1.723.541 139.771
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
05.08.2011 ₺202.477 18.595
01.10.2010 ₺373.090 35.772
30.07.2010 ₺130.060 13.620
07.05.2010 ₺2.743.085 294.602
20.02.2009 ₺293.365 34.154
07.03.2008 ₺565.353 70.581
20.05.2005 ₺2.240.319 329.435
21.05.2004 ₺280.105 44.068
23.04.2004 ₺865.643 124.960
05.12.2003 ₺716.810 120.587
14.11.2003 ₺412.575 67.438
06.12.2002 ₺702.026 133.843
13.09.2002 ₺1.127.558 297.959
23.03.2001 ₺781.818 306.409
15.12.2000 ₺290.547 124.800
13.10.2000 ₺35.349 35.604
26.11.1999 ₺709.890 444.686
13.11.1998 ₺163.125 147.168
22.05.1998 ₺63.984 79.011
10.04.1998 ₺156.330 207.813
14.02.1997 - -
07.02.1997 - -
06.12.1996 - -
27.10.1995 - -
14.04.1995 - -
03.02.1995 - -
29.10.1993 - -
12.02.1993 - -
12.02.1993 - -
05.10.1990 - -