Salma Hayek

Salma Hayek


Gelecek Filmler

Eternals 3 Boyutlu, Aksiyon

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

12 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Patron Gibi 21 Şubat 2020
UIP 3.807 83.751
Kod Adı: Hummingbird 26 Temmuz 2019
CGV Mars D. 6.820 134.970
Belalı Tanık 18 Ağustos 2017
Pinema 111.013 1.484.320
İki Aşk Arasında 24 Temmuz 2015
Pinema 44.064 556.174
İntikam Kapanı 24 Nisan 2015
Pinema 20.175 233.958
Vahşiler (2012) 13 Temmuz 2012
UIP 53.924 546.791
Yalnız Kalpler 18 Temmuz 2008
35 Milim 14.417 121.572
Bandidas 9 Haziran 2006
Özen Film 39.804 267.942
Aşka Sor 14 Nisan 2006
Warner Bros. 40.502 323.623
Mars Entertainment 25.488 193.838
Gün Batarken 22 Nisan 2005
Özen Film 62.222 431.566
Bir Film 2.984 19.092
Bir Zamanlar Meksika da 26 Aralık 2003
UIP 180.625 1.153.937
Frida 28 Mart 2003
UIP 85.316 528.063
Vahşi Vahşi Batı 12 Kasım 1999
Warner Bros. 304.483 477.639
Stüdyo 54 18 Aralık 1998
UIP 19.308 22.365
Ahmaklar Acele Eder 30 Mayıs 1997
Warner Bros. - -
Kaçaklar 15 Kasım 1996
UIP - -
Warner Bros. - -
Dört Oda 16 Ağustos 1996
Warner Bros. - -
Desperado 23 Şubat 1996
Warner Bros. - -