Salma Hayek

Salma Hayek


Gelecek Filmler

Eternals 3 Boyutlu, Aksiyon

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Kasım 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.02.2020 83.751 TL 3.807
26.07.2019 134.970 TL 6.820
18.08.2017 1.484.320 TL 111.013
24.07.2015 556.174 TL 44.064
24.04.2015 233.958 TL 20.175
13.07.2012 546.791 TL 53.924
18.07.2008 121.572 TL 14.417
09.06.2006 267.942 TL 39.804
14.04.2006 323.623 TL 40.502
06.01.2006 193.838 TL 25.488
22.04.2005 431.566 TL 62.222
27.08.2004 19.092 TL 2.984
26.12.2003 1.153.937 TL 180.625
28.03.2003 528.063 TL 85.316
12.11.1999 477.639 TL 304.483
18.12.1998 22.365 TL 19.308
30.05.1997 - -
15.11.1996 - -
15.11.1996 - -
16.08.1996 - -
23.02.1996 - -