BKM'nin yeni sezonda seyirciyle buluşturacağı filmler!

13.335 Gösterim
14 Eylül 2018 17:41
BKM'nin yeni sezonda seyirciyle buluşturacağı filmler!

BKM'nin yeni sezon takviminde yer alan birçok filmle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Bu vesileyle BKM'nin yeni sezon filmlerine bir göz atalım.


2016 yapımlı El Değmemiş Aşk filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştiren Umut Kırca'nın yeni filmi Bücür, siber uzmanı Umut'un annesini bulmaya çalışırken İstanbul'u birbirine katmasını konu ediniyor. Berat Efe Parlar, Seçkin Özdemir, Seren Şirince ve Taner Barlas’ın kadrosunda yer aldığı film, 21 Eylül 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın başrolleri paylaştığı komedi filmi Yol Arkadaşım'ın devam filmi Yol Arkadaşım 2’de, Onur ve Şeref hayallerinin peşinden gitmeye çalışırken hayatın gerçekleriyle de karşılaşmaya devam ediyor. İlk filmde olduğu gibi, yönetmenliğini yine Bedran Güzel’in üstleneceği Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim 2018 tarihinde vizyondaki yerini alarak seyirciyle buluşacak.

Ferzan Özpetek’in İtalya’da çektiği ve orada oldukça iyi bir gişe hasılatı elde eden filmi Napoli’nin Sırrı, bir cinayet çevresinde gelişen gerilimli bir aşk hikâyesini anlatıyor. Kadrosunda Giovanna Mezzogiorno, Alessandro Borghi, Anna Bonaiuto ve Peppe Barra gibi isimler yer aldığı film, 26 Ekim 2018 tarihinde seyirciyle buluşacak.

Kıvanç Baruönü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu, Ata Demirer’in senaryosunu kaleme aldığı komedi türündeki Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak hayatını kazanan Zekeriya’nın iki mafya arasında büyük bir husumete sebep olmasıyla beraber gelişen hikâyeyi konu ediniyor. Mafya arasındaki çatışma sonrasında adaya kaçan Zekeriya’nın, kaçmak için geldiği yerde hem aşkın hem de kaçmaya çalıştığı kişilerin arasına düşeceği filmin kadrosunda Ata Demirer, Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri ve İlker Aksum gibi isimler yer alıyor. Hedefim Sensin, 30 Kasım 2018 tarihinde seyirciyle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan’ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği Organize İşler 2’de, ilk filmin üzerinden 12 yıl geçmiş ancak Asım Noyan ve ekibinin sahtekârlıklarında değişen pek bir şey olmamıştır. Kızını yeniden kazanmaya ve damadıyla ilişkisini inşa etmeye çalışırken bir yandan kendi organize işlerinin başına açtığı belaları atlatmaya çalışan Asım’ın hikâyesinin devam edeceği Organize İşler 2’nin kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Ata Demirer gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, 04 Ocak 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Can Dostlar

Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yeni film projesi Can Dostlar’ın yönetmen koltuğunda, ekibin diğer filmi Bizim Köyün Şarkısı'nı da yöneten Tuğçe Soysop oturuyor. Can Dostlar’ın 2019 yılının sömestr ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Öldür Beni Sevgilim

Murat Boz ve Seda Bakan’ın başrolleri paylaştığı Öldür Beni Sevgilim, birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan’ın yıpratıcı evliliklerinin bir yıldönümünde aldıkları piyango biletine çıkan büyük ikramiye sonrasında ikilinin atıldığı macerayı ve birbirlerine olan aşklarını yeniden keşfetmelerini konu ediniyor. Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği filmin kadrosunda Özgür Emre Yıldırım, Açelya Topaloğlu, Seda Güven ve Yosi Mizrahi gibi isimler yer alıyor. Öldür Beni Sevgilim’in 2019 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanıyor.

BKM'nin gelecek takvimine detaylı olarak buradan göz atabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.