Özgür Emre Yıldırım

Özgür Emre Yıldırım

Doğum Bilgisi

26 Ekim 1983

Yaş

36


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Baba Parası 1 Ocak 2020
CJ Entertainment Turkey 1.872.347 31.736.151
CJ Entertainment Turkey 669.919 9.801.558
CGV Mars D. 26.880 337.930
Ölümlü Dünya 26 Ocak 2018
UIP Türkiye 585.145 7.021.384
Arif v 216 5 Ocak 2018
CGV Mars D. 4.968.462 62.986.200
İkimizin Yerine 21 Ekim 2016
UIP Türkiye 1.373.260 15.542.286
Sarmaşık 4 Aralık 2015
M3 Film 26.381 267.259
CGV Mars D. 18.158 206.469
Eksik 17 Nisan 2015
M3 Film 13.538 128.776
Bir Gece 2 Ocak 2015
Özen Film 1.051 9.333