Yosi Mizrahi

Yosi Mizrahi

Doğum Bilgisi

1 Ekim 1971

Yaş

49


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 669.919 9.801.558
Eyvah Karım 6 Nisan 2018
Chantier 3.372 34.519
Nereden Nereye 28 Nisan 2017
CGV Mars D. 10.506 126.382
Ali Baba ve 7 Cüceler 13 Kasım 2015
CGV Mars D. 1.828.311 21.859.347
Bana Bir Soygun Yaz 14 Aralık 2012
Pinema 97.380 877.837
N'apcaz Şimdi 28 Eylül 2012
Medyavizyon 67.534 574.358
Aşk Geliyorum Demez 6 Kasım 2009
Tiglon 242.391 1.958.352
Bir Film 43.081 307.167
Eylül Fırtınası 11 Şubat 2000
UIP Türkiye 125.664 219.281